OPŠTINA ARANĐELOVAC SE BORI PROTIV NARKOMANIJE: Održan turnir u malom fudbalu RECI NE DROGAMA - BUDI SVOJ (FOTO)
Turnir "Aranđelovac 2018", Foto: Privatna arhiva

"Ravnopravnost polova - sportom protiv droge"

OPŠTINA ARANĐELOVAC SE BORI PROTIV NARKOMANIJE: Održan turnir u malom fudbalu RECI NE DROGAMA - BUDI SVOJ (FOTO)

Predsednik opštine Bojan Radović uručio je nagrade učesnicima i poručio da će lokalna samouprava nastaviti da se još više uključuje u organizaciju ovakvih i sličnih manifestacija

Objavljeno: 13:06h

U organizaciji Opštine Aranđelovac juče je u SRC "Šumadija" održana završnica turnira u malom fudbalu za dečake i devojčice osnovnih škola ovog šumadijskog grada. Turnir "Aranđelovac 2018" održan je pod sloganima "Ravnopravnost polova - sportom protiv droge" i "Reci ne drogama - budi svoj". Osnovni cilj turnira bio je da ukaže na štetnost narkotika i potrebu za zdravim načinom života.

Predsednik opštine Bojan Radović uručio je nagrade učesnicima i poručio da će lokalna samouprava nastaviti da se još više uključuje u organizaciju ovakvih i sličnih manifestacija. On je istakao da Opština finansira više od 60 sportskih klubova i organizacija sa teritorije Aranđelovca; rekao je da će u narednom periodu biti uložena značajna sredstva za rekonstrukciju i izgradnju novih sportskih terena.

Bojan Radović poručio je mladima da se bave sportom, da što više vremena provode u zdravom okruženju i naglasio izuzetnu važnost pravilnog obrazovanja omladine kako bi se preventivno delovalo protiv društvenih opasnosti narkomanije.

1 / 18 Foto: Privatna arhiva

Tekst je objavljen u sklopu projekta "Aranđelovac - opština po mojoj meri" koji se realizuje uz podršku opštine Aranđelovac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu, nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

BONUS VIDEO: OPŠTINA ARANĐELOVAC ULAŽE U OBRAZOVANJE: U toku rekonstrukcija OŠ "Milan Ilić Čiča"

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.