KESIĆ, SERGEJ I VIŠEKRUNA ZA STOLOM, A ISPRED NJIH ZANIMLJIVA KESICA: Zbog ove fotke zaratili voditelj i političar
Višekruna sa Kesićem i Trifunovićem, Foto: Printscreen

ipak se poznaju?

KESIĆ, SERGEJ I VIŠEKRUNA ZA STOLOM, A ISPRED NJIH ZANIMLJIVA KESICA: Zbog ove fotke zaratili voditelj i političar

Višekruna ipak ima dokaz da se poznaju malo bolje

Objavljeno: 14:33h

Voditelj Zoran Kesić uputio je demanti u kojem tvrdi da Đorđe Višekruna iz Đilasovog Saveza za Srbiju nije njegov pajtaš.

Fotografija na kojoj je pomenuti Višekruna pored Kesića i Sergeja Trifunovića, kako voditelj tvrdi, nastala je pre nekoliko meseci u Amsterdamu, uoči početka Kesićeve priredbe.

Tad se on s Višekrunom slikao samo iz "lepog vaspitanja".

- Naknadno otkrivam da je Višekruna osoba sa kojom, ne da se više nikada ne bih slikao, nego prezirem i njega i sve slične njemu koji pokušavaju da skrenu medijsku pažnju na sebe lažima, govorom mržnje i pretnjama. Dakle gadan lik - napisao je Kesić, a onda je usledio odgovor Višekrune u vidu fotografije koja je voditelja ovog puta potpuno diskreditovala.

- Reakcija Kesića kad mu pokloniš Amnezija džoint, srećan kao malo dete! Legalizujte tu marihuanu da može čovek da puši, a ne da se krije od policije po haustorima - poručio je Višerkuna svom dojučerašnjem "slučajnom poznaniku".

BONUS VIDEO: PROTESTI U KOSOVSKOJ MITROVICI NE POSUSTAJU: Ni sneg im ne može ništa, timovi Trepče i Mokre Gore igrali utakmicu ispred Euleksa (KURIR TV)

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.