Novinari i fotoreporteri neće da kleče: Počeli protesti širom Srbije! (FOTO)

brane svoja prava

Novinari i fotoreporteri neće da kleče: Počeli protesti širom Srbije! (FOTO)

Ispred Vlade Srbije nalaze se Slobodan Georgiev (Birn) , Stevan Dojčinović ( Krik), Ratko Femić (urednik Kurira), Saša Radulović, lider pokreta "Dosta je bilo" i Vukašin Obradović (Nuns)
Objavljeno: 19:47h
Protest "Novinari ne kleče" počeo je u 19 časova u više gradova u Srbiji! odbrana prava građana na "informisanje u javnom interesu i otpor seksizmu i rodnoj diskriminaciji u izjavama i postupcima nosilaca državnih funkcija".
SNS usvaja skandalozan zakon koji će uništiti srpske foto-reportere: Ako ukinu autorska prava, to će biti kraj! Veliki broj novinara okupio se večeras ispred Vlade Srbije. Kako javlja reporter Espresa sa lica mesta,
a protestu su Slobodan Georgiev (Birn) , Stevan Dojčinović ( Krik), Ratko Femić (urednik Kurira), Saša Radulović, lider pokreta "Dosta je bilo" i Vukašin Obradović (Nuns), kao i brojni i fotoreporteri. Novinari poručili Gašiću: Pali smo na kolena, ali klečati nećemo! (FOTO)
Marija Ilić
Protestu "Novinari ne kleče" priključile su se i kolege fotoreporteri koji su se pobunili posle novog člana predloga Zakona o autorskim i srodnim pravima
Marija Ilić
Marija Ilić
Marija Ilić
Marija Ilić
Marija Ilić

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.