AMAN LJUDI, JA SAM SVEŠTENIK: Ovo je pop iz Kruševca kod kog je nađena droga, A EVO I KAKO JE PAO!
Policajci su rekli da žele da mu pretresu vozilo, a on je rekao "aman ljudi, pa ja sam sveštenik", Foto: eparhijakrusevacka.com

užas!

AMAN LJUDI, JA SAM SVEŠTENIK: Ovo je pop iz Kruševca kod kog je nađena droga, A EVO I KAKO JE PAO!

Paroha velikodrenovskog Stefana Mitrovića policija u Vrnjačkoj banji sinoć uhapsila zbog posedovanja 52 grama kanabisa i 55 grama amfetamina, a prilikom hapšenja nije nosio svešteničku odoru

Objavljeno: 14:38h

Kao što smo već pisali, policija je na ulazu u Vrnjačku Banju, u automobilu "opel astra", kruševačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao Mitrović, ispod suvozačevog sedišta, pronašla kesicu sa 52,30 grama kanabisa i paketić sa 55,10 grama amfetamina, piše Informer.

Mladi sveštenik Stefan Mitrović (26), koji je rodom iz Kruševca, bio je sam u vozilu kada ga je policija zaustavila. Prilikom razgovora sa policajcima bio je nervozan.

- Policajci su rekli da žele da mu pretresu vozilo, a on je rekao "aman ljudi, pa ja sam sveštenik". Ipak, policajci su bili istrajni u svojoj nameri i ubrzo su pronašli drogu koju je sveštenik vozio do Vrnjačke Banje gde je trebalo da je nekom preda - kaže naš izvor.

Ovo je, da podsetimo drugi slučaj u mesec dana da je sveštenik SPC uhapšen zbog dilovanja droge.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.