KUJEMO OPASNE PLANOVE ZA BUGARSKO PRIMORJE! Milan Jevđić uopšte nije naivan kako se misli, pogledajte samo ovu sliku! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

ma da li je ovo moguće?

KUJEMO OPASNE PLANOVE ZA BUGARSKO PRIMORJE! Milan Jevđić uopšte nije naivan kako se misli, pogledajte samo ovu sliku! (FOTO)

Ovog puta, čini se, napravio je gaf koji će mu retko ko oprostiti

Objavljeno: 13:20h

Cela Srbija plakala je zbog tužne životne priče Milana Jevđića, nakon gostovanja u emisiji "Život priča" u kojoj je ispričao da često nema šta jede.

Ipak, s druge strane u njegovu tužnu priču počeli su da sumnjaju mnogi nakon što se oglasio doktor Dobrica Pavlović koji živi u Švedskoj i tvrdi da je finansirao studenta Milana Jevđića. On je rekao da je sramotno što mladić govori kako nema šta da jede jer ga je on sa suprugom finansirao godinama, i to sa iznosima koji su dovoljni za pristojan život.

Takođe, mnogima je bilo sumnjivo odakle momku koji "nema ni za paštetu" novac za izlaske u kafanu, putovanje u Monte Karlo, i kladionicu.

Iz dana u dan objavljivane su nove informacije o njemu, a javnost se sve više zgražavala. Ovog puta, čini se, napravio je gaf koji će mu retko ko oprostiti.

Naime, Jevđić je na Tviteru objavio fotografiju sa gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim.

U opisu fotografije sa Malim Jevđić je napisao:

- Kujemo opasne planove za bugarsko primorje.

Jevđić i Siniša Mali
Jevđić i Siniša Mali foto: Printscreen/Twitter

Podsetimo, Jevđić je od pojavljivanja u emisiji "Život priča" postao poznat široj javnosti jer je tu ispričao svoju tužnu priču studenta medicine koji - nema šta da jede.

Bonus video:

Pitali smo Beograđane da li je Milan Jevđić, student medicine koji je rekao da nema šta da jede, prevarant ili ne!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.