MILAN JEVĐIĆ BRUTALNO O SVEMU: Pare za MONTE KARLO dala mi je BAKA BIVŠE DEVOJKE, TUŽIĆU SVOG DOBROTVORA!
Milan Jevđić u Jutarnjem programu kod Srđana i Jovane, Foto: Printscreen

šta je na kraju istina?

MILAN JEVĐIĆ BRUTALNO O SVEMU: Pare za MONTE KARLO dala mi je BAKA BIVŠE DEVOJKE, TUŽIĆU SVOG DOBROTVORA!

Uspešni student medicine rasplakao je pola Srbije govoreći o tužnom detinjstvu i tome kako redovno daje ispite, iako nema šta da jede. Međutim, druga polovina Srbije smatra da je običan folirant

Objavljeno: 13:14h

Milan Jevđić iz Užica, student medicine koji je nakon gostovanja u emisiji Život priča, podelio Srbiju na one koji ga podržavaju i one koji sumnjaju u istinitost njegovih reči, kao gost Jutarnjeg programa kod Srđana i Jovane dao je objašnjenje na brojne optužbe da je dobijao i trošio ogroman novac.

Pitali smo Beograđane da li je Milan Jevđić, student medicine koji je rekao da nema šta da jede, prevarant ili ne!

Jevđić je ranije ispričao kako je sam uspeo da dogura do pete godine medicine, a da pritom nije pao nijedan ispit. On je rekao da su ga otac i majka ostavili, da se majka brzo preudala i da su batine koje je dobio od očuha prvo čega se seća u životu. Kada mu je baka umrla, ostao je bez ičega i danas nema osnovne uslove za život.

Nakon takvog priznanja, na njegov račun pale su brojne optužbe počevši od toga kako banči po Skadarliji, provodi se u Monte Karlu i svi se pitaju otkud mu novac za takva luksuzan život.

Putovanje o kojem većina nas može samo da sanja
Putovanje o kojem većina nas može samo da sanja foto: Privatna arhiva

- Ja nijednog trenutka nisam u emisiji rekao da nisam imao ničiju pomoć. Ispada da je sramota što sam pet puta u životu izašao. Ali na sve optužbe mogu da odgovorim. To famozno putovanje u Monte Karlo, gde sam potrošio "silne pare" je bila studentska ekskurzija. Tura Italija - Španija - Francuska je koštala neverovatnih 300 evra koje sam imao u tom trenutku i to zahvaljujući baki svoje tadašnje devojke i podršci njene porodice - rekao je Milan u jutarnjem programu.

Na Srđanovu konstataciju da je obeležen za ceo život i pitanje kakav mu je plan za budućnost, Milan je rekao:

- Izgleda da sam ja u ovoj zemlji najveći problem. Na optužbe svog "dobrotvora" ću odgovoriti na sudu, gde ćemo raščistiti odnose - zaključio je Milan.

Podsetimo se šta je Milan pričao u emisiji Život priča:

Bonus video:

Redakcija Espresa je trčala sa Igorom Kovačevićem u akciji SMS za kilometar!

(Espreso.co.rs/Prva TV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.