MILANA JEVĐIĆA POLA SRBIJE PODRŽAVA, A POLA MRZI: Sad se oglasila i njegova sestra i ima JAKU PORUKU!
Foto: Printscreen

Šta je tu istina?

MILANA JEVĐIĆA POLA SRBIJE PODRŽAVA, A POLA MRZI: Sad se oglasila i njegova sestra i ima JAKU PORUKU!

Čujemo se jednom u tri meseca, kaže Dragana nakon što se posle ispovesti njenog brata povela rasprava da li je on mučenik ili prevarant

Objavljeno: 13:13h

Tužna životna priča Milana Jevđića ustalasala je javnost. Dok su jedni plakali i tražili kontakt kako bi mu pomogli, drugi su ga optuživali da je manipulator i prevarant.

Ko je zaista Milan Jevđić, koji je u potresnoj ispovesti u emisiji „Život priča“ na Prvoj TV kazao da su mu se roditelji razveli kad je imao samo 20 dana, da je od majke otišao kad ga je očuh pretukao, da je odrastao kod bake, a posle njene smrti ostao sam na ovom svetu, da je bio više gladan nego sit, da je student pete godine medicine i da nije pao nijedan ispit? Mnogo toga što je on izrekao doktor iz Švedske Dobrica Pavlović je negirao tvrdeći da mu je sa suprugom redovno slao novac, plaćao školarinu, dugove, kupovao garderobu, da je živeo u njihovoj kući, da nije tačno da je dobar student...

ŠTA JE PRIČAO MILAN U EMISIJI

- da su mu se otac i majka razveli kad je imao 20 dana

- da ga je očuh, kad je imao četiri i po godine, pretukao drenovim prutom da su mu popucali kapilari

- da nije imao šta da jede po tri dana, da je danima jeo četiri glavice crnog luka sa sirom

- da živi u iznajmljenom stanu, „vila promaja“, kako ga zove, koji je prepun vlage, memle, prašine i u kom ništa od uređaja ne radi

- da su mu ujaci uzeli imanje i kuću i posekli trešnju koju je najviše voleo

- da nema para da kupi knjige, pa uči iz knjiga u čitaonici

- da nije nikad pao ispit

- da ima sve desetke

Izbegava razgovor

Pozvali smo i Milanovu sestru po majci Draganu, ali ona nije želela da se upliće u celu priču.

- Žao mi je brata. Čujem se s njim jednom u tri meseca. Videla sam ga na televiziji. Ne želim da pričam o svemu tome. Moj brat ne živi ni bajno ni sjajno. Druge stvari ostaju između nas troje - rekla je Dragana misleći na sebe, majku i Milana.

Podsetimo, doktor Dobrica Pavlović je napisao da je njegovim novcem Milan pomagao majku i sestru, što mu je veoma zasmetalo.

Pitali smo Beograđane da li je Milan Jevđić, student medicine koji je rekao da nema šta da jede, prevarant ili ne!

Rođaci ćute

Ekipa Kurira se juče uputila u selo Severovo nadomak Arilja, u kojem je Milan Jevđević odrastao i gde mu žive najbliži rođaci. Ali oni nisu želeli da govore pod imenom za novine zbog situacije koja je nastala nakon mladićevog gostovanja na televiziji. Kažu samo da nije tačno da nije imao šta da jede i da je crkavao od gladi, te da je sklon sitnim prevarama. Tvrde i da su mu ujaci nudili malinjak sa prinosom od oko 800 kilograma malina, koje bi mogao da proda i od toga lepo da živi, ali da on to nije hteo. Ni Milanovi ujaci nisu hteli da govore o svom sestriću.

Uspomene

MILAN ŽALI ZA POSEČENOM TREŠNJOM

Tokom emisije Milan je ispričao da su mu ujaci uzeli sve i da ga je posebno pogodilo što su mu odsekli trešnju za koju ga vežu jake uspomene.

- Pored moje kuće bila je jedna trešnja, odrastao sam na njoj. Kad sam krenuo iz Severova, gledao sam u nju... Znao sam da je to kraj, znao sam da odlazim zauvek i da me niko neće više sačekati tu. Meni su ujaci uzeli sve, ostao sam bez kuće, imanja, a nema ni te trešnje, posekli su je - rekao je Milan.

U dvorištu i dalje stoji jedna trešnja, dok je tik uz nju panj druge trešnje, koju su posekli zbog strujnih vodova iznad nje.

BONUS VIDEO:

(KURIR TV) DSNL O UBISTVU ZORANA ĐINĐIĆA

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.