ČAK JE I ŠEŠELJ BIO ZGROŽEN: Ono kako je Sarapa uvredio koleginicu usred emisije... Pa najbolje da POGLEDATE SAMI! (VIDEO)
Foto: Printscreen

bez trunke blama!

ČAK JE I ŠEŠELJ BIO ZGROŽEN: Ono kako je Sarapa uvredio koleginicu usred emisije... Pa najbolje da POGLEDATE SAMI! (VIDEO)

Ceo skandal koji se odigrao na televiziji sa nacionalnom frekvencijom možete pogledati u video snimku

Objavljeno:

Emisija "Novo jutro" kod Dee i Sarape snimljena je i emitovana je jutros, a već je izazvala brojne reakcije!

Gost ove emisije bio je prof. dr Vojislav Šešelj, koji ni sam nije mogao da poveruje u neprimereno ponašanje voditelja emisije Predraga Sarape.

Naime, devojka koja je domaćin studija došla je u emisiju da lideru radikala poželi dobrodošlicu, a Sarapa je ispreskakao neprikladnim komentarima.

- Viki jel' si menjala taj kompleti, nisi, dekolte je do grla! - pitao ju je Sarapa a onda postavio i pitanje da li je gosta emisije, mislivši na Vojislava Šešelja, pre emisije pitala šta misli i o čemu će da priča?

Devojka je na to imala spreman odgovor jer kako kaže "dr Šešelj vrlo dobro zna o čemu će pričati", na šta joj je Sarapa da je "mogla da istakne neke argumente". Domaćici studija je dozlogrdilo pa je voditelja emisije pitala "Jel' smo završili tu priču više? ", a Šešelju je bilo očito neprijatno zbog cele situacije.

Ceo skandal koji se odigrao na televiziji sa nacionalnom frekvencijom možete pogledati ovde:

Bonus video:

Vasilios Provelegios, Espreso intervju

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.