DA ZNATE KAKO DA SE OBUČETE: Evo kakvo nas VREME očekuje za IZBORE 4. MARTA!
Evo kakvo nas vreme očekuje za izbore, Foto: Fonet

SPREMITE SE!

DA ZNATE KAKO DA SE OBUČETE: Evo kakvo nas VREME očekuje za IZBORE 4. MARTA!

U petak malo toplije, oblačno sa snegom i kišom koja će se mestimično lediti na tlu. Od četvrtka do nedelje u kosavskom području jak jugoistočni vetar

Objavljeno: 15:46h

Hladni talas iz Sibira zatekao je Srbiju, a građani će morati da se strpe neko vreme kako bi uživali u prolećnim danima. Do petka se u Srbiji očekuju ledeni dani, pri čemu će najniža temperatura biti od -12 do -7 stepeni, a u četvrtak i do -17 stepeni a najviša od -8 do -3 stepeni celzijusa, saopštio je RHMZ.

U petak i ujutro u subotu kiša koja će se mestimično lediti na tlu. Sutra će biti oblačno sa snegom i veoma hladno, ledeni dan.

Najniža temeratura od -12 do -6, najvisa od -7 do -4 stepeni Celzijusa. U Beogradu sutra oblačno, povremeno sa snegom i veoma hladno. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Temperatura bez većeg kolebanja oko -7 C.

U četvrtak ujutru izuzetno hladno, u većini mesta najniža temperatura od - 16 do -13 stepeni.

Tokom dana postepeno naoblačenje sa jugozapada, kasnije posle podne i uveče mestimično sa snegom.

U petak malo toplije, oblačno sa snegom i kišom koja će se mestimično lediti na tlu. Od četvrtka do nedelje u kosavskom području jak jugoistočni vetar.

Zatim, do kraja perioda pretežno oblačno, mestimično sa kišom, na planinama sa susnežicom i snegom, samo u ponedeljak bez padavina.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.