ODVALJENI OD BREGA I SEKSI ŠTREBERI: Ovo su najveći frajeri među kandidatima za gradonačelnika Beograda! (FOTO)
Ovo su kandidati za gradonačelnika i najveći frajeri na političkoj sceni, Foto: Marina Lopičić, Zorana Jevtić, Stefan Jokić, Vladimir Milovanović

hot & sexy!

ODVALJENI OD BREGA I SEKSI ŠTREBERI: Ovo su najveći frajeri među kandidatima za gradonačelnika Beograda! (FOTO)

Političari su svakako sorta za sebe, ali i među njima se izdvajaju određeni pojedinci koji prosto odišu seksipilom. Ovo su kandidati za gradonačelnika Beograda koji su ujedno i najveći frajeri!

Objavljeno:

Iako je zima ponovo pokazala svoje najgore lice, ovi frajeri će vas momentalno zagrejati. Oni su u žiži, seksi, oštri na rečima i jako seksi.

Političari su svakako sorta za sebe, ali i među njima se izdvajaju određeni pojedinci koji prosto odišu seksipilom. Ovo su kandidati za gradonačelnika Beograda koji su ujedno i najveći frajeri!

1. Aleksandar Šapić

ALEKSANDAR ŠAPIĆ
ALEKSANDAR ŠAPIĆfoto: Dado Đilas

Šapić je i pre svoje političke karijere mamio uzdahe pripadnicama lepšeg pola koje su zbog njega redovno pratile vaterpolo utakmice.

Iako se prebacio u političke vode, mišići su mu ostali na mestu i za njega se slobodno može reći da predstavlja "pun paket". Ukoliko nekome nije jasno, neka odgleda emisiju "Plesom do snova" kada je Šapić pokazao i svoje igračko umeće.

ALEKSANDAR ŠAPIĆ
ALEKSANDAR ŠAPIĆfoto: Zorana Jevtić

2. Siniša Mali

SINIŠA MALI
SINIŠA MALIfoto: Fonet

Čovek trči maraton, igra tenis, vežba, vodi grad... On je mnogim ženama stalna meta, a njegova smirenost u kombinaciji sa hladnim pogledom i odlučnim potezima prosto razoružava.

Pa pobogu ne bi se čovek bezveze našao na listi najpoželjnijih muškaraca, a i Sanja Marinković je potvrdila tu informaciju. Valjda i njen glas nešto vredi?

3. Aleksandar Antić

Aleksandar Antić
Aleksandar Antićfoto: Dragan Kadić

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije i Kandidat koalicije SPS - Jedinstvena Srbija za gradonačelnika Beograda, Aleksandar Antić se takođe nalazi na našem spisku najpoželjnijih kandidata za gradonačelnika.

Pre nego što počnete da hejtujete, Antić je i više nego primamljiv ženama u srednjim godinama jer odiše stabilnošću, zrelošću, a ima i onaj "zao" pogled kojem ni mlađe devojke ne mogu uvek da odole. Znate na šta mislim.

4. Miloš Jovanović

 Miloš Jovanović
Miloš Jovanovićfoto: Fonet

Stav. Princip. Disciplina. Marljivost. Vaspitanje. Miloš Jovanović je naš očigledan izbor jer je mlad, obrazovan i zastupa patrijarhalne vrednosti.

Porodica i čast. Mislim, čovek je kandidat za gradonačelnika DSS-a, pa ukoliko ste starog kova, ne moramo dva puta da vam objašnjavamo.

Ipak, i ukoliko ste moderniji, kako da vas ne privuče šarm ovog kandidata?

5. Miljan Damjanović

Miljan Damjanović
Miljan Damjanovićfoto: Fonet

Kandidat SRS za gradonačelnika Miljan Damjanović je otkriće godine, veka, ere!

Šešelj vrlo dobro zna šta radi jer verujemo da bi mladi Damjanović imao velike šanse kada bi na izbore izašle samo pripadnice lepšeg pola. Skandinavska lepota, prodorne oči i vaspitanje.

Miljan Damjanović
Miljan Damjanovićfoto: Filip Plavčić

Ma samo radikalno!

6. Dragan Đilas

Dragan Đilas
Dragan Đilasfoto: Beta / Miloš Miškov

Iako je za nečiji ukus previše plav, za nečiji previše žut, Đilas važi za jednog od najprivlačnijih političara u Srbiji.

Način na koji priča, i njegovo držanje razoružaju svakoga, a kada je bio na vrhuncu moći, bio je još simpatičniji. Zar ne?

Ana Dabović zna zašto.

7. Ljubiša Preletačević Beli

Smešan repić, lud imidž, previše mangupiranja. Ako su ovo reči koje vas asociraju na Belog, očigledno niste videle dotičnog kako radi zgibove.

A ni kako mu stoji krzno.

A ni kako izgleda bez majice. A ni kako mazi ovčicu.

Sada ste sigurno promenili mišljenje, zar ne?

8. Marko Bastać

Marko Bastać
Marko Bastaćfoto: Stefan Jokić

Za nešto drugačiji ukus, predstavićemo vam vrline Marka Bastaća. Čvrst, intelektualac, revolucionar. "Seksi štreber" je itekako primamljiv fazon mnogim devojkama koje sa gnušanjem gledaju one "odvaljene od brega" jer je u njihovim glavama umerenost jednaka inteligenciji.

Šta čekate BRE?

9. Boško Obradović

Boško. Boško.Boško. Da se mi pitamo, on bi odneo pobedu jer njegov radikalizam i pomalo nezgodan karakter u kombinaciji sa lepim licem i nečim divljim nas teraju da se naježimo.

Pogledajte kako lepo drži ovaj kamen?

Boško Obradović
Boško Obradovićfoto: Printscreen/Youtube

Bez šale, Boško je prava junačina, treba da pogledate njegovo gostovanje u nekoj od emisija, ne može, a da vas ne dirne.

10. Dobrica Veselinović

Dobrica Veselinović
Dobrica Veselinovićfoto: Stefan Jokić

U razgovoru neposredan i ljubazan, devojkama simpatičan, alternativan i urban, ovaj mladi lider je rođen 1981. u Beogradu. Diplomirao je na Fakultetu političkih nauka, gde ga neke od kolega pamte kao „povučenog“ pankera.

Čita uglavnom stripove, a voli da gleda dokumentarce. Pa vi recite, nije li ovo nešto najslađe što ste pročitali?

11. Milan Marić

Milan Marić
Milan Marićfoto: Fonetap

Marić je među LDP uzdanicama i glumac, a mi se samo pitamo ima li neko iz te stranke, a da ne izgleda kao Apolon? Da li se oni takmiče na izborima ili za mistere jer bi u drugoj kategoriji zasigurno odneli pobedu.

Milan Marić (24) duže od pola godine u vezi je sa 19 godina

starijom koleginicom iz Hrvatske Ninom Violić (43)

Ovo je jedan od naslova koji se tiču Marića, a nije ništa čudno u tome što se zagledao u stariju koleginicu jer su glumci uvek pomalo alternativni.

Seksi. Alternativan. Političar. LDP. Spoj koji ćete ili jako mrzeti ili će vas veoma mamiti.

Ajmo dame na glasanje :)

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.