IMA DA NAM ŠLJAŠTI ZA SVE PARE! Evo ZAŠTO u Beogradu i dalje radi NOVOGODIŠNJA RASVETA i kada će BITI UKLONJENA
Beograd i dalje šljašti kao da će sutra Nova godina, Foto: Beta

od septembra svetlimo

IMA DA NAM ŠLJAŠTI ZA SVE PARE! Evo ZAŠTO u Beogradu i dalje radi NOVOGODIŠNJA RASVETA i kada će BITI UKLONJENA

Ako ste, šetajući prestonicom kada padne mrak, primetili višak "svetla", niste se prevarili - novogodišnja rasveta ni danas, polovinom februara, nije sklonjena

Objavljeno:

Hajde što nije sklonjena, ali ona i dalje uredno "blješti", umesto da je bar "isključena"...

"Kićenje" Beograda počelo je još 29. septembra prošle godine, a srpska prestonica punim sjajem je zasijala 4. novembra! Iako je ovih dana probijen rok od neverovatnih tri meseca od tog datuma osvetljenje još nije skinuto!

Evo informacije za sve koje ova "post-novogodišnja" dekoracija nervira - grad Beograd će u danima koji slede konačno krenuti u demontažu novogodišnje rasvete. Navodno, odmah nakon Sretenja.

Gašenje novogodišnje rasvete, kao i skidanje svečane dekoracije sa gradskih ulica, počeće odmah posle Sretenja, dakle u subotu 17. ili eventualno prvog narednog radnog dana, u ponedeljak 19. februara – kažu nezvanična saznanja.

Čekao se ovaj praznik koji se u Srbiji slavi i kao Dan državnosti pa da se prestoničani do sledeće godine rastanu sa novogodišnjim ukrasima. Dobri u matematici su već izračunali da to znači da je Beograd slavio Novu godinu punih 105 dana nadmašivši čak i rekord iz 2016. kada je novogodišnja rasveta bila upaljena tokom 99 dana u nizu.

Bonus video:

Aleksandar je za 365 dana pročitao 300 knjiga

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.