9 krugova pakla: 9 priča o izbeglicama koje su obeležile 2015. godinu (FOTO)

tako je pisao espreso

9 krugova pakla: 9 priča o izbeglicama koje su obeležile 2015. godinu (FOTO)

Godinu za nama protekla je u znaku migrantske krize i patnje stotina hiljada ljudi koji su iz ratom zahvaćenih područja, kroz Srbiju, putovali ka boljem životu u EU. Ovo su najpotresnije priče o njima
Objavljeno: 09:47h

Nijedna patnja migranata ne može da vas ostavi ravnodušnom. Očaj, glad, potucanje od nemila do nedraga, žičane ograde... Sve to ostaće nam u sećanju na 2015. godinu. Posebno strašni bili su prizori zabeleženi na grčkoj obali gde su migranti rizikujući živote hrlili ka sigurnijoj budućnosti za svoju decu. Najbolji fotoreporter na svetu: Kako je on uslikao muke migranata niko nije (FOTO)

Slika bebe koja je rođena na mađarskoj granici ostaće nam urezana u memoriji - zauvek. Šećer mali: Upoznajte Alija, prvu bebu rođenu u paklu na srpsko-mađarskoj granici! (FOTO)

Ali, rođen na srpsko- mađarskoj granici.Ali, born on serbian- hungarian border.

Posted by Ljubica Vlahovic on Saturday, September 19, 2015
Somalije u Srbiji joj se vratio osmeh jer je dobila topli skafander
ubrzo sa majkom i ocem dospela u kavez na mađarskoj granici
Hrvatskoj da spavaju pod vedrim nebom i to na - grobljima Migranti spavaju na srpskim grobljima: Potresne fotografije koje će vas rasplakati (FOTO) (VIDEO)
spremni da rizikuju sve samo da stignu do EU Tuga i jad: Najpotresnije fotografije pokislih i promrzlih migranata! (FOTO)
izbegličkih priča koje su mogle da postanu ljubavne
Za ovim Sirijcem potpuno su odlepile sve Beograđanke! (FOTO)

Sirijski izbjeglica. dajte azil, primam u bend!by Gordan Paunovic

Posted by Ida Prester on Thursday, September 17, 2015
mnogo češće smo gledali tužne prizore Migrantski pakao u 10 skica: Kad vidite ove slike, bićete srećni životom koji imate! (FOTO)
naterale suze na oči bebe koja nije imala ni ćebe da se zgreje Dok grlite dete večeras, setite se ovih fotki: Beba migranata umotana u kesu da se utopli!
Deca su definitivno bile najveće žrtve azilantske krize Nijedna majka ne želi ovo svom detetu: 15 mučnih slika dečice migranata! (FOTO)
IBL/REX Shutterstock

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.