ON JE VARAO NA PLIVANJU ZA KRST ČASNI: Ali gore od prevare je ono što je IZJAVIO PRED KAMERAMA! (VIDEO)
Aleksandar Gašić iz Kruševca koji je izmislio svoja pravila i prvi doplivao do časnog krsta, Foto: Printscreen/youtube

HIT!

ON JE VARAO NA PLIVANJU ZA KRST ČASNI: Ali gore od prevare je ono što je IZJAVIO PRED KAMERAMA! (VIDEO)

Pošto je Aleksandar pred očima prisutnih i pred mnogobrojnim kamerama uhvaćen na delu, nagrada je otišla u ruke 15-godišnjeg dečaka

Objavljeno:

Reakcija mladića iz Kruševca koji je pokušao da prvi dopliva do časnog krsta na Bogojavljenje najbliža je izreci "Snađi se pa živi".

Dok su ostali stajali na liniji i čekali znak kada mogu da skoče u vodu, dotični Aleksandar Gašić je izmislio svoja pravila i prvi doplivao do časnog krsta. Što mora komplikovano kad može prosto, verovatno je to misao koja je ovom Kruševljaninu prolazila kroz glavu.

Možda bi čitava scena njegove "krađe" bila i tužna da nije presmešna. Svemu tome je najviše humora dodao naravno Twitter. Snimak Gašićevog plivanja izašao je i na Javnom servisu a maštovitost tviteraša samo je još više raspalila urnebesan scenario.

Pošto je Aleksandar pred očima prisutnih i pred mnogobrojnim kamerama uhvaćen na delu, nagrada je otišla u ruke 15-godišnjeg dečaka. Na snimku se vidi da je Gašiću to teško palo i nije mu bilo jasno šta je tu sporno.

"Tehnički gledano, nije prekršio nijedno pravilo" jedan je od komentara na Twitteru. Realno gledano - nije. Osim toga što je moralno sebe unazadio, nema nekakvih posebnih pravila diskvalifikacije u ovakvom "nadmetanju". Ipak, i pored krađe ostaje neprocenjiva njegova reakcija gde bez problema priznaje da je išao prečicom.

Aleksandru preporučujemo da se baci na profesionalno plivanje i osveti krađu nad Čavićem kada je izgubio zlato protiv Felpsa (svi znamo na koji način). I mi plivača za trku imamo!

BONUS VIDEO: Espreso na trčanju sa addidas Runnersima

(Espreso.co.rs/Noizz.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.