TATA, A ZAŠTO TI NE IZUJEŠ CIPELE? Oliverova supruga otkrila potresne reči malog Bogdana od kojih će vam prepući srce! (FOTO)
Milena sa sinom na muževljevom grobu, Foto: Zorana Jevtić

PRETUŽNO

TATA, A ZAŠTO TI NE IZUJEŠ CIPELE? Oliverova supruga otkrila potresne reči malog Bogdana od kojih će vam prepući srce! (FOTO)

Najmlađi sin ubijenog Olivera Ivanovića, mali Bogdan (4) juče je po prvi put posetio očev grob

Objavljeno:

Bogdan je najmlađi od četvorice sinova Olivera Ivanovića, a juče je prvi put upalio ocu sveću. Pored Milene i njenog sina, na grobu su juče upalili sveće Oliverov brat Miroslav sa porodicom, sestra, prva supruga i stariji sinovi Žarko, Janko i Nikola.

Milena je objasnila da je trenutak dok je sinu saopštavala da je ostao bez oca bio emotivan i težak, ali da je dala sve od sebe kako bi mu to objasnila na najmanje bolan način za njega.

Međutim, sada se prisetila i jednog lepog porodičnog momenta koji je iz ove sadašnje perspektive, kad Olivera više nema, i više nego potresan.

- Juče, na Bogojavljenje, njegov mali sin Bogdan saznao je da je zauvek otputovao njegov tata i posetio mu grob. Olivera su pre četiri godine pustili iz zatvora da za Svetog Nikolu, svoju krsnu slavu, provede tri sata sa svojim porodicom. Bogdan nije mogao da poveruje: „Istrčao je u ulaz kad mu je začuo glas. Dočekao ga, zagrlio, seo pored njega... Zaćutao, i u jednom trenutku upitao: ’Tata, a zašto ti ne izuješ cipele, uvek si tako radio?’ U tom trenutku svi smo shvatili Bogdanovu poruku” - stoji u Mileninoj objavi na društvenoj mreži Fejsbuk, kao podsećanje na emotivni momenat kada je Oliver pušten na slobodu.

Milenina objava na Fejsbuku
Milenina objava na Fejsbukufoto: Printscreen/Facebook

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.