MISTERIOZNA DORĆOLKA DOBILA 1,75 MILIONA EVRA? Šalili smo se sa njom, a možda je dobitnica! GRAD BRUJI O OVOME!
Loto plus je sve popularniji u poslednje vreme, Foto: Dragana Udovičić

srećnica koja je preko noći postala milioner

MISTERIOZNA DORĆOLKA DOBILA 1,75 MILIONA EVRA? Šalili smo se sa njom, a možda je dobitnica! GRAD BRUJI O OVOME!

Igra "loto plus", gde je izvučena kombinacija brojeva 2, 7, 8, 10, 11, 13 i 28 srećnom dobitniku ili dobitnici doneće čak 207.019.825 dinara što je oko 1.750.000 evra

Objavljeno:

U radnji u Ulici cara Dušana, u kojoj je juče oko 13.20, neko uplatio po 10 "loto" i "loto plus" kombinacija kao i jedan džoker, nisu ni znali da su baš oni doneli sreću. Dobitnik je uplatio ukupno 920 dinara i dobio oko 1.750.000 evra.

- Dosta njih uplaćuje tako, jedan tiket sa 10 kolona ili uplaćuju mnogo tiketa. Posebno je popularan "loto plus" u poslednje vreme, mada se često igra i džoker - priča Veselin Račić vlasnik "srećne" radnje.

I sam neretko učestvuje u igri na sreću "loto", te su se on i njegova supruga juče našalili sa komšinicom za koju su, nakon naše priče, pomislili da je potencijalni dobitnik.

E da je i nama nekad da pogodimo koji broj...
E da je i nama nekad da pogodimo koji broj...foto: Dado Đilas

- Mislim da je baš negde oko pola dva juče došla jedna komšinica da uplati nekoliko tiketa. Našalili smo se da stalno igramo, a nikako da nešto dobijemo. Ne znamo je lično, samo znamo da živi u blizini. Ko god da je, srećno mu bilo. Veoma smo srećni smo što je dobitni tiket uplaćen baš kod nas - objašnjava Račić.

Ni u susednim lokalima niko nije čuo da je dobitna kombinacija uplaćena baš u njihovom komšiluku. Nakon iznenađenja svi obično požele sreću dobitniku, ali je bilo i komenatara da se "taj neće pojaviti".

- Koga ne budemo viđali narednih dana, on ili ona je - našalio se jedan prodavac.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.