PROVEDITE FEBRUARSKE SLOBODNE DANE U NAJPOPULARNIJIM METROPOLAMA PO FIRST MINUTE CENAMA!
Najbolje ponude nađite u Travellandu, Foto: Promo

isplanirajte odmor na vreme

PROVEDITE FEBRUARSKE SLOBODNE DANE U NAJPOPULARNIJIM METROPOLAMA PO FIRST MINUTE CENAMA!

„Travelland“ vam nudi sjajan i nezaboravan obilazak veoma popularnih evropskih i svetskih metropola.

Objavljeno: 10:20h

Ukoliko se odlučite da dane državnosti u februaru iskoristite za neko putovanje, agencija „Travelland“ vam nudi sjajan i nezaboravan obilazak veoma popularnih evropskih i svetskih metropola.

Iz agencije javljaju da je najveća potražnja za Pragom, Istanbulom, Venecijom i Milanom, ali i za malo dalje gradove, poput Pariza i Dubaija. Sredina februara je idealna za sve lokacije jer je u to doba klima vrlo prijatna i nije ekstremna poput naše.

Prag
Pragfoto: Promo

Zbog brojnih mostova, katedrala, fantastičnih građevina i prijatnog gostoprimstva, Prag je po mnogima najlepši evropski grad. Uverićete se zašto ga nazivaju „zlatnim gradom“ ili „gradom stotinu tornjeva“. Ukoliko se odlučite za Prag, uživaćete u krstarenju Vltavom, možete probati sjajne lokalne specijalitete i videti mnogobrojne znamenitosti. Iskoristite specijalnu „Travellandovu“ ponudu i posetite fantastični Prag po neverovatnoj first minute ceni od samo 69€ za 6 dana. Polazak je 14. februara.

Istanbul
Istanbulfoto: Promo

Istanbul, najveći turski grad, leži na Bosforu, a ujedno je grad u kom se prožimaju hrišćanstvo i islam, istok i zapad, Evropa i Azija. Viševekovno kulturno-istorijsko nasleđe, brojni prelepi spomenici i trgovi, džamije, ostaviće vas zatečenim. „Travelland“ vam nudi putovanje u Istanbul autobusom takođe 14. februara po hit ceni od samo 95€.

Milano
Milanofoto: Promo

Milano i Venecija važe za jedne od najlepših i najposećenijih italijanskih gradova. Milano je poznat kao grad mode, a njegove velelepne građevine Milanska Skala i katedrala Duomo su nadaleko prepoznatljive. Venecija, pozanti filmski grad, se razvila na samoj jadranskoj obali, a njen glavni zaštitni znak je gondola kojom se možete provozati pri svojoj poseti. Od znamenitosti su turistima najinteresantniji most Rialto, Trg Svetog Marka i Santa Maria DellaSalute. Putovanje od pet dana koštalo bi vas samo 59€ po osobi za Veneciju, a 75€ za Milano.

„Travelland“ je pripremio i sjajnu akciju za posetu venecijanskom karnevalu koji se održava jednom godišnje. Ako poželite da uživate u fenomenalnoj ceremoniji od 2. do 4. februara, to možete po first minute ceni od 29€, bez noćenja.

Pariz
Parizfoto: Promo

Ukoliko perferirate avion, „Travelland“ vam nudi još dve fantastične destinacije – Pariz i Dubai. Pariz je turistički najposećenija evropska metropola. Dvorci pored Sene, Ajfelov toranj, prelepe slike Luvra, brojne avenije i druge znamenitosti jednostavno ostavljaju bez daha. Po ceni od samo 345€, Parizu se možete diviti od 15. do 19. februara, uz četiri noćenja, u fantastično smeštajnom ambijentu.

Dubai
Dubaifoto: Promo

Kao jedan od najbogatijih i najbrže rastućih gradova sveta, Dubai je poznat i po svojim neboderima, nezaboravnom noćnom životu, veoma toplom i bistrom moru, bajnim plažama, te svake godine privlači sve više posetilaca. I ove godine će biti slobodan za brojne posetioce iz naše zemlje. Ovog februara, ,,Travelland” agencija nudi popust i daje vam priliku da posetite ovaj fantastični grad po neverovatnoj ceni od samo 349€!

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu, a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije: http://www.travelland.rs/

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.