TRENUTNO NEMAMO DOKTORA, POŠALJITE NEKOG DA VAM KUPI INJEKCIJE: Slučaj srpskog pacijenta od koga vam se plače, ali od muke! (VIDEO)
U hitnoj pomoći nemaju injekcije, Foto: Nebojša Mandić

da nije tužno bilo bi smešno

TRENUTNO NEMAMO DOKTORA, POŠALJITE NEKOG DA VAM KUPI INJEKCIJE: Slučaj srpskog pacijenta od koga vam se plače, ali od muke! (VIDEO)

Još jedan dokaz propalog zdravstva u Srbiji

Objavljeno:

Svakodnevno smo suočeni sa horor pričama u zdravstvu. Ozbiljne zdravstvene tegobe primoravaju nas da zdravsTvene ustanove posećujemo češće nego što bismo hteli. Sistem se bukvalno urušava, ljudi su na ivici živaca, a zdravstvo je na rubu provalije.

Na Tviteru se pojavio video snimak koji najbolje pokazuje treutno stanje u zdravstvenim institucijama, ali i (ne)brizi lekara prema pacijentima. Naime, kako je napisao jedan korisnik Tvitera u opisu video snimka, pacijentkinja je otišla u hitnu pomoć zbog bola u bubrezima, ali je poslata u dijagnostički centar, jer nije bilo doktora?!

Nakon pregleda pacijentkinju su poslali da sama kupi injekcije! Injekcije i lekovi su potrošni materijal, da li je na pacijentu da snadbeva bolnicu, hitnu pomoć ili dom zdravlja?!

Pogledajte video:

Propalo zdravstvo ili jednostvano nezainteresovanost?

BONUS VIDEO:

VAŽNO JE POBEDITI SNS KRIMINALCE! Staviću katanac na ruke onih koji kradu Beograd! Šutanovac odgovara na tvitove o sebi!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.