Nismo švaleri, Andrijana je ćerka mog prijatelja, rekla mi je da je voda smiruje! ISPOVEST VELJKA KOJI JE SA PRIJATELJICOM SLETEO U DUNAV!
NESREĆA NA ADI HUJI, Foto: Filip Plavčić

zamalo se udavili!

Nismo švaleri, Andrijana je ćerka mog prijatelja, rekla mi je da je voda smiruje! ISPOVEST VELJKA KOJI JE SA PRIJATELJICOM SLETEO U DUNAV!

On kaže da je predložio Andrijani da odu na piće, ili da prošetaju po centru grada, ali da je ona tražila da je odveze na reku...

Objavljeno:

Veljko B. (50) i Andrijana J. (26) su pravim čudom uspeli da se spasu kad su, najverovatnije, u ljubavnom zanosu automobilom "ford" upali u Dunav na Adi Huji u Beogradu.

Iako je prostrujala vest da su švaleri upali u Dunav, on kaže da je Andrijana nećaka njegovog prijatelja koja je imala težak period za sobom, piše Informer.

- Nije ni trebalo da budem ovde, trebalo je da budem na Jahorini, ali na neke stvari u životu ne možeš da utičeš - kaže za Srpski telegraf Veljko B. (50), koji je u utoraka sa prijateljicoma Andrijanom J. (26) pukom srećom prošao bez težih posledica kada je "ford" u kojem se nalazili sleteo u reku kod Ada Huje.

Iako je prostrujala vest da su švaleri upali u Dunav, on kaže da je Andrijana nećaka njegovog prijatelja koja je imala težak period za sobom, pa su hteli malo mira i spokoja pored reke. Umesto toga umalo su stradali u njoj.

- Ujutro oko devet sati zazvonio mi je telefon. Pogledao sam i video Andrijanin broj. Javio sam se i po njenom glasu prepoznao da nešto nije u redu. Zamolila me je da dođem po nju jer joj je loše i htela je da izađe na svež vazdug, da prošeta... Andrijana je imala jako težak period proteklih dana, ostala bez nekoliko dragih osoba u životu i iskren prijatelj joj je potreban u ovim momentima. Znala je da na mene može uvek da se osloni, zato me je pozvala - nastavlja priču Veljko.

ADA HUJA
ADA HUJAfoto: Filip Plavčić

On kaže da je predložio Andrijani da odu na piće, ili da prošetaju po centru garda, ali da je ona tražila da je odvezem na reku.

- Rekla mi je da se samo tu oseća spokojnije, i da je voda smiruje. Zbog toga smo došli do Ada Huje - priča Veljko i dodaje ne zna kako je auto sleteo u vodu jer je siguran da je povukao ručnu.

Da se nešto čudno dešava primetila je Andrijana.

- Parkirao sam auto uz reku i pričao sa njom. U jednom momentu mi je rekla: "Nešto se dešava sa kolima, upašćemo u vodu, udavićemo se." Pokušao sam da reagujem ali, nažalost, auto je već počeo da tone. U tom momentu znao sam samo da treba da otvorim prozore pre nego što voda skroz potopi automobi, što sam i uradio - priseća se on.

Izašao je kroz prozor, otplivao do mesta suvozača, zgrabio Andrijanu za kaput i izvukao je iz automobila.

- Sve se odigralo u roku od nekoliko sekundi. Kada smo isplivali auto je već bio na dubini od oko 6 metara. Prišao nam je radnik broda koji se nalazio nedaleko od mesta gde je automobil potonuo i zbrinuo nas na brodu. Dao nam je da obučemo suvu odeći i odmah pozvao Hitnu pomoć koja je Andrijanu odvezla u Urgentni centar. Nema povrede samo se nagutala vode i uplašila, a ja sam živ i zdrav - ispričao je Veljko.

Pogledajte bonus video:

NOVINARKA ESPRESA PREKREČILA KUKASTI KRST U CENTRU BEOGRADA: Nacisti, upozoravamo vas, ZA VAS U SRBIJI NEMA MESTA! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.