ŠTA SE OVO DEŠAVA?! Zapaljen još jedan automobil u Nišu
Zapaljen automobil, Foto: Novosti.rs / D. Kočić

obračuni ne jenjavaju...

ŠTA SE OVO DEŠAVA?! Zapaljen još jedan automobil u Nišu

Vozilo „audi 6“ u vlasništvu Miloša Markovića (27) potpuno je izgorelo noćas u podmetnutom požaru

Objavljeno:

Još jedan automobil izgoreo je u Nišu! Vozilo „audi 6“ u vlasništvu Miloša Markovića (27) potpuno je izgorelo noćas u podmetnutom požaru.

Prema prvim informacijama, skupoceni automobil je jutros oko tri sata poliven benzinom, a zatim zapaljen ispred Markovićeve kuće u Pribojskoj ulici u naselju Donji Komren. Niška policija je potvrdila je ovaj događaj i saopštila da je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo.

Otac vlasnika vozila kaže da je očigledno da je požar podmetnut. - Sinoć nam je bila krsna slava pa sam legao oko dva sata izjutra, kaže Dragan Marković. - Paljevinu je prva primetila moja ćerka koju je probudila lomljava stakla. Istrčao sam iz kuće i video da se vozilo pretvorilo u buktinju. Pozvali smo vatrogasce koji su zaista došli u rekordnom vremenu ali nisu mogli mnogo da učine.

Auto vredan deset hiljada evra koji je moj sin kupio pre godinu i po, izgoreo je za pet minuta. Nema sumnje da je vozilo poliveno benzinom jer sam primetio tragove zapaljive tečnosti i desetak metara od kola – objašnjava Marković.

Dodaje da ne može da spekuliše sa motivima paljevine. - Ne znam ko je ovo i zašto učinio. Policija je obavila uviđaj, nadam se da će ustanoviti ko stoji iza napada – rekao je Dragan. Podsetimo, ovo je deveto vozilo koje je od septembra izgorelo u podmetnutim požarima. Na meti piromana našli su se i političari Miloš Banđur i Goran Đorđević kao i tri policijska službenika.

(Espreso.co.rs/novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.