SINIŠA MALI NAJAVIO: Novi nacionalni stadion će se graditi u Surčinu?!
Siniša Mali u Surčinu, Foto: Beoinfo

Ekskluzivno!

SINIŠA MALI NAJAVIO: Novi nacionalni stadion će se graditi u Surčinu?!

U razgovoru sa građanima saznao sam da stalno traže nešto više od opštinskog rukovodstva i to je praksa sa kojom bi trebalo nastaviti.

Objavljeno: 16:32h

Novi Nacionalni stadion, na kojem bi sve utakmice ubuduće igrala fudbalska reprezentacija Srbije, po svemu sudeći će se graditi u - Surčinu.

- U razgovoru sa građanima saznao sam da stalno traže nešto više od opštinskog rukovodstva i to je praksa sa kojom bi trebalo nastaviti.

Nastavićemo da podržavamo projekte koji su važni za stanovnike opštine Surčin, a ne bi trebalo zaboraviti ni izgradnju nacionalnog fudbalskog stadiona, koji gradimo zajedno sa Vladom Republike Srbije – rekao je gradonačelnik Siniša Mali prilikom obilaska radova u Surčinu.

On je tom prilikom obišao radove na rekonstrukciji Doma kulture u Dobanovcima, kao i nekoliko lokacija na kojima je u toku asfaltiranje puteva i rekonstrukcija trotoara.

- Beograd je postao grad kranova, dizilaca, a Surčin je postala opština budućnosti u kojoj se na svakom ćošku radi i gradi. U Dobanovcima sam obišao Dom kulture, čija je rekonstrukcija u toku i biće završena u narednih nekoliko meseci. Dom kulture u Dobanovcima je oštećen u požaru pre nekoliko godina, a po završetku obnove ovo naselje će ponovo imati mesto okupljanja – rekao je Mali.

BONUS VIDEO:

Espreso intervju, Vesna Rakić Vodinelić

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.