HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU: Gledaocima SAVETOVAO kako da OTERAJU ZLO iglama za pletenje i drškom metle (VIDEO)
Neđo Dražić, prvi pravoslavni šaman gostovanje u jutarnjem programu Pink televizije, Foto: printscreen/youtube/pink

pa da li je moguće

HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU: Gledaocima SAVETOVAO kako da OTERAJU ZLO iglama za pletenje i drškom metle (VIDEO)

Nedeljko Neđo Dražić, prvi pravoslavni i tibettanski šaman, šokirao je jutros gledaoce Pink televizije

Objavljeno:

-Američke predsednike štiti po jedan vrač i jedan parapsiholog! A moje belo odelo? Ono nije slučajno, ono je deo mog rituala... Znate ono kad želite da očistite kuću od zla pa uzmete bele sveće i jednu crvenu da napravite harmoniju...

- šokirao je jutros gledaoce jutarnjeg programa Nedeljko Neđo Dražić, čovek koji se predstavlja kao prvi pravoslavni i tibetanski šaman, a koji je u emisiji uživo govorio i o teranju zla belim lukom, iglama za pletenje i drškom metle okrenutom naopako?!

foto: printscreen/youtube/pink

OVO JE NAJSKUPLJI STAN U SRBIJI! Ako imate samo 824.000 evra, može biti vaš! (FOTO)

Gostujući u jutarnjem programu televizije Pink, Neđo je, u najmanju ruku, većinu gledalaca iznenadio a mnoge i šokirao svojim tvrdnjama. Vilenjak sa Beverli hilsa, kako ga zovu u Americi, lični je prijatelj ruskog predsednika Vladimira Putina i nemili poznanik nekadašnjeg američkog predsednika Bila Klintona, s kojim se, kako tvrdi, žučno svađao.

Kažu, leči bioenergijom, biljem, a stručnjak je i za antiejdžing medicinu. Predstavlja se kao tibetanski šaman, a ispred imena mu na njegovom Fejsbuk profilu stoji titula doktora.

foto: printscreen/youtube/pink

Ono što je jutros šokiralo televizijske gledaoce, bili su praktični saveti koje im je davao, kao i afričke "lutkice" koje je pokazivao u programu uživo a koje, kako kaže, teraju negativnu i privlače pozitivnu energiju.

Tako je voditelju Sarapi na glavu stavio šešir koji tera zlo i "vidi" mu budućnost, a potom mu je, kako reče, "razvezao i ono dole", pokazujući mu na pantalone, a potom i dodao: "Već večeras ćeš da vidiš kako sam te razvezao."

Komentarišući glas jedne gledateljke koja se javila uživo, Neđo joj je rekao da ima hormonski poremećaj kao i da po boji glasa vidi da je "u nju ušlo zlo".

Komentarišući ljude koji vam žele zlo i mogu da vam nanesu zlo, on je dodao da takvi nikada ne udaraju direktno na osobu koju mrze već na njenu decu, oca, majku... pa je gledaocima poručio da pre svega čuvaju svoju decu.

On je objasnio i kako može da se dobije posao ili kuća očisti od zla pomoću belih i jedne crvene sveće, zatim savetovao da se u kući obavezno drži beli luk jer od njega "i đavoli beže"...

Gledaocima je kazao i kako da otkriju ko im želi zlo od ljudi koji im redovno dolaze u kuću pa ih je posavetovao kako se to radi iglama za pletenje, drškom metle okrenutom naopako, ali i sa 8 kapi bogojavljenske vodice (?!) sipane u čašu vode posle koje se onaj koji vam želi zlo nikada više neće vratiti u vašu kuću.

Pogledajte ovo nesvakidašnje gostovanje...

Bonus video:

(Espreso.co.rs/kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.