ZAR NA PRAZNIK MIRA I LJUBAVI? Na Badnji dan DVE MASOVNE TUČE u Kosovskoj Mitrovici
Kosovska Mitrovica, Foto: Fonet

užas!

ZAR NA PRAZNIK MIRA I LJUBAVI? Na Badnji dan DVE MASOVNE TUČE u Kosovskoj Mitrovici

Za lica koja su bila uključena u tuču, sumnja se da su srpske nacionalnosti, dok su nekoliko njih, sumnja se, zadobila telesne povrede

Objavljeno:

Iako je Božić u svom najdubljem smislu praznik mira i ljubavi, Badnji dan u Kosovskoj Mitrovici protekao je uz najmanje dve tuče u kojima su oba puta intervenisale interventne jedinice Policije Kosova.

Kako je objavio KoSSev, ima povređenih, a među njima je i najmanje jedan pripadnik kosovske policije.

Do prve tuče došlo je juče popodne kada je, prema nepotvrđenim informacijama, grupa mladića napala najmanje dvojicu i nanela im telesne povrede, u diskoteci "Sfens" koja se nalazi u glavnoj mitrovičkoj ulici.

Drugi incident izbio je rano sinoć ispred kafića "Princip", koji se takođe nalazi u centru grada. Prema izjavama očevidaca, međutim, u ovom kafiću nije bilo tuče već je u kafić upala interventna.

- Atmosfera je bila pristojna. Proslavljali smo. Oko 17 časova odjednom je u kafić upala interventna i povikala 'Gasi muziku'. Neko je pitao 'zašto', odgovorili su 'takvo je naređenje'. Sve se brzo odvijalo posle toga, istukli su momka ispred kafića, a ja tuču nisam video, niti vidljiv razlog za akciju. Čuo sam samo da je prethodno bila velika tuča u drugom kafiću - rekao je za KoSSev jedan od očevidaca iz ovog lokala koji je zatražio da ostane anoniman.

- DRP Mitrovica-Sever ima informacije da je oko 15:42 u Ulici kralja Petra I došlo do masovne tuče između nekoliko lica. Za lica koja su bila uključena u tuču, sumnja se da su srpske nacionalnosti, dok su nekoliko njih, sumnja se, zadobila telesne povrede - naveo je Baki Keljani, portparol Kosovske policije, u pisanoj izjavi za KoSSev.

Bonus video:

Espreso intervju, Vesna Rakić Vodinelić

(Espreso.co.rs /KoSSev )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.