BAJKERI SU GRMELI USRED BEOGRADA U KOSTIMIMA DEDA MRAZA! Oni su danas heroji Srbije, evo i zašto!
Foto: Espreso.co.rs

PRIZOR ZA PAMĆENJE

BAJKERI SU GRMELI USRED BEOGRADA U KOSTIMIMA DEDA MRAZA! Oni su danas heroji Srbije, evo i zašto!

Moto klub BJBikers tradicionalno organizuje humanitarnu akciju "Moto Deda Mraz" sa ciljem ulepšavanja novogodišnjih praznika štićenicima doma za decu sa specijalnim potrebama iz Sremčice

Objavljeno:

Bajkeri obučeni u odelo Deda Mraza okupili su se danas ispred Skupštine grada, kako bi učestvovali u humanitarnoj akciji, koja se održava 11. put zaredom.

foto: Espreso.co.rs

Naime, moto klub BJBikers tradicionalno organizuje humanitarnu akciju "Moto Deda Mraz" sa ciljem ulepšavanja novogodišnjih praznika štićenicima doma za decu sa specijalnim potrebama iz Sremčice.

foto: Espreso.co.rs

Više od 100 Deda Mrazova je na svojim specijalno ukrašenim motorima, nakon zajedničkog slikanja, oko 11 časova krenulo put Sremčice, gde će ih i ove godine nesumnjivo dočekati osmesi i oduševljenje mališana iz Ustanove za decu i mlade "Sremčica".

foto: Espreso.co.rs

Mnogi od njih već nekoliko godina učestvuju u ovom humanom podvigu, a kako kažu, osećaj je neverovatan.

foto: Espreso.co.rs

- Nije prvi put da učestvujem u ovoj akciji. Lepo nam je da se ovde družimo, a potom učinimo i jedno dobro delo. Poseban je osećaj videti decu iz Sremčice, mislim da je to zadovoljstvo i za njih i za nas - rekao je za portal Espreso Zoran iz Beograda.

foto: Espreso.co.rs

Aleksandar, koji četvrti put učestvuje u novogodišnjoj akciji, otkrio je za naš portal da se mališani iz Sremčice već mesec dana pripremaju za ovaj događaj.

foto: Espreso.co.rs

- Lepo je setiti se nekoga koga treba obradovati makar za Novu Godinu, ako ne i češće. Deca kojoj ćemo odneti paketiće su oduševljena kad nas vide. Mi njima najavimo unapred da ćemo doći i oni mesec dana čekaju da se pojave Deda Mrazovi na motorima.

foto: Espreso.co.rs

Od 2007. svake poslednje subote u kalendarskoj godini, bajkeri prave iznenađenje za decu iz Sremčice, a ove godine će pored paketića i druženja, mališane uveseljavati i prigodni program KUD "Lira" iz Beograda.

foto: Espreso.co.rs

BONUS VIDEO: ESPRESO ANKETA: Da li ste čuli za 13. platu u Srbiji?

(B.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.