POMOZIMO DANIJELI DA SE IZLEČI I VRATI SVOJOJ PORODICI: Ova hrabra žena je MAMA osmogodišnje LENE, i BORI se sa KARCINOMOM
Foto: Printscreen/facebook

BUDI HUMAN!

POMOZIMO DANIJELI DA SE IZLEČI I VRATI SVOJOJ PORODICI: Ova hrabra žena je MAMA osmogodišnje LENE, i BORI se sa KARCINOMOM

Pored adekvatne terapije koju Danijela trenutno dobija, neophodna je transplantacija matičnih ćelija

Objavljeno: 12:21h

Danijeli Lukić Nikolić (40) je u oktobru 2016. godine dijagnostikovan Non Hočkin limfom - maligno oboljenje limfnih žlezda. Tumor je bio progresivan i bilo je neophodno hitno lečenje koje je započeto u Srbiji, a nastavljeno na klinici u Nemačkoj.

Pošto su troškovi lečenja veoma skupi, Danijela i njena porodica su pomoć tražili u Humanitarnoj fondaciji Aleksandar Šapić.

foto: Printscreen/Budi human.rs

Ova hrabra žena je majka osmogodišnje Lene i profesor je hemije u Osnovnoj školi „Branko Radičević“ u Batajnici. Veliki je borac i želi da bude ponovo uz svoju porodicu.

Tokom teškog i iscrpljujućeg lečenja, imala je ukupno osam ciklusa hemioterapije i deset zračenja. Lečenje koje je trajalo šest meseci je završeno u maju 2017. godine. Međutim, pre mesec i po dana su se ponovo javili simptomi koje je imala kada je prvi put otkriven kancer – opšta slabost organizma, brzo umaranje, ubrzan puls, loši parametri krvne slike, bolovi u predelu trbuha…

Nakon treće kontrole je zadržana na klinici jer je ustanovljeno da se bolest vratila. Pored adekvatne terapije koju Danijela trenutno dobija, neophodna je transplantacija matičnih ćelija.

Danijelu je opaka bolest osudila na bolnicu, ali joj nije ubila nadu. Njenu želju za životom najviše pomaže osmogodišnja ćerkica, suprug, prijatelji… Omogućimo Danijeli šansu da dobije i ovu bitku i ponovo bude zdrava uz svoje najmilije.

Pomozimo Danijeli! Upišimo 412 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Da Danijela dobije životnu bitku! Budimo humani!

Uplati na račune:

Dinarski: 160-486155-06

Devizni: 00-540-0002361.5

IBAN broj: RS35160005400002361562

Bonus video

DA LI PIPUN JEDEŠ PIRUNOM I SVE TO STAVIŠ NA PJAT: Pričali smo s Beograđanima na crnogorskom, šta mislite, da li su nas razumeli? (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Macvaskyinfo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.