LAVOM PAJKIĆEM MNOGI SU OBRISALI PATOS ZBOG NJEGOVE EMISIJE: A šta na sve to kažu Isidora Bjelica, Nebojša Pajkić, kao i sam Lav?
Foto: Story/LukaŠarac

tražili ste, gledajte

LAVOM PAJKIĆEM MNOGI SU OBRISALI PATOS ZBOG NJEGOVE EMISIJE: A šta na sve to kažu Isidora Bjelica, Nebojša Pajkić, kao i sam Lav?

Najzanimljivija porodica u Srbiji ima zanimljiv komentar

Objavljeno: 22:02h

Lav Pajkić, novi voditelj televizije Pink, izazvao je pažnju javnosti kad je u svom novom projektu "Kontravizija" ismejao srpsku opoziciju.

Mnogi smatraju da je prešao granicu, jer je pojedine političare nazivao "konjima", voditelja Ivana Ivanovića takođe je uvredio (nazvavši ga gov*etom u koje je navodno ugazio), a iako je navodno cilj emisije humor - mnogima se ovakav humor nije dopao.

foto: Promo

O reakcijama koje je emisija izazvala izveštavali smo objektivno, prenoseći stavove ličnosti koje su pomenute u spornoj emisiji.

KESIĆ JE IDIOT, ŠUTANOVAC JE KONJ, A IVAN IVANOVIĆ... Pogledajte emisiju LAVA PAJKIĆA koja je DIGLA SRBIJU NA NOGE! (VIDEO)

ZORANA KESIĆA JE LAV PAJKIĆ NAZVAO IDIOTOM: Iz odgovora voditelja mladi kolega može da NAUČI MNOGO!

Tako su na emisiju reagovali Zoran Kesić (ovo je njegov odgovor), potom Vlado Georgiev (evo i šta je pevač poručio) i na kraju i bloger Milan Kamponeski, koji mu je u pismu poručio da među ljudima koje je vređao ima i onih koji su pomagali njegovoj majci, Isidori Bjelici, kad je bila bolesna.

Naravno, hteli smo da na sve ove reakcije dobijemo i drugu stranu, i s mladim Pajkićem dogovorili intervju, tj. obećao nam je da će nam na dostavljena pitanja odgovoriti u toku jučerašnjeg dana.

foto: Printscreen

Možda se mladom voditelju (mada to mu nije jedina funkcija - pogledajte ovde opširnije) nisu dopala naša pitanja (iako smo bili pristojni, za razliku od nekih njegovih fora u emisiji), ali smo očekivali elementarnu pristojnost: da nam javi da je od davanja odgovora odustao.

ŽAO MI JE ŠTO SE TAKO MLADA DUŠA PRODALA! KAKAV TUŽAN POČETAK I KRAJ JEDNE KARIJERE: Boško Obradović sahranio Lava Pajkića!

GEORGIEV OBRISAO PATOS SA PAJKIĆEM: Je li mali, nije te blam? Znaš li šta radiš? Sram te bilo p***o mala...

No, to se nije desilo.

Kao neko ko počinje novi projekat, u kom oštro iznosi stavove, mislili smo da će iza istih stavova i ostati, ali se mladi Lav povukao.

Zašto, ne znamo.

A komunikativniji nje bio ni otac Lava Pajkića, daleko poznatiji Nebojša Pajkić.

foto: Youtube printscreen

Doduše, Nebojša je vrlo neprijatnim tonom, vređajući kuću u kojoj radimo, odbio da komentariše emisiju svog sina.

MEĐU LJUDIMA KOJE SI VREĐAO IMA I ONIH KOJI SU POMAGALI TVOJOJ MAJCI! Novo pismo Lavu Pajkiću! (VIDEO)

Vlado Georgiev pomagao je porodici Pajkić dok je Isidora bila bolesna! Onda je njen sin Lav uradio nešto što je mnogo razljutilo Georgieva!

- Neću da komentarišem ništa, advokati mi brane da komentarišem bilo šta vezano za vašu kuću - kazao je kratko.

Isidora nam se, na brojeve poznate redakciji, nije javljala.

(A. K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.