DIREKTOR, MENADŽER, PREDSEDNIK, SVE SA 22! Ovo su sve funkcije Lava Pajkića o kome danas bruji cela zemlja! (VIDEO)
Foto: Printscreen

svestran!

DIREKTOR, MENADŽER, PREDSEDNIK, SVE SA 22! Ovo su sve funkcije Lava Pajkića o kome danas bruji cela zemlja! (VIDEO)

Nakon emisije "Kontravizija", mnoge poznate ličnosti su reagovale na njegove pošalice...

Objavljeno: 14:51h

Sin Isidore i Nebojše Pajkića, Lav Grigorije Pajkić je dospeo u sam centar pažnje nako što se oprobao u ulozi voditelja u autorskoj emisiji koju vodi na Pinku pod nazovom "Kontravizija".

Tamo je žestoko isprozivao srpsku opoziciju i voditelje i novinare koji kritikuju vlast, a mnogi smatraju da je ovo uradio na neduhovit i neukusan način.

GEORGIEV OBRISAO PATOS SA PAJKIĆEM: Je li mali, nije te blam? Znaš li šta radiš? Sram te bilo p***o mala...

Pogledajte emisiju:

Lav Grigorije Pajkić je rođen 1995. godine u Beogradu. Upisao je montažu na Fakultetu dramskih umetnosti, a bavio se i izučavanjem tajnih društava u Srbiji.

S napunjenih dvadeset godina imenovan je za direktora Srpske naučne televizije, a nedugo zatim primljen je u Trilaternu komisiju, čime je postao najmlađi član te organizacije u Evropi.

KESIĆ JE IDIOT, ŠUTANOVAC JE KONJ, A IVAN IVANOVIĆ... Pogledajte emisiju LAVA PAJKIĆA koja je DIGLA SRBIJU NA NOGE! (VIDEO)

Sudeći po društvenim mrežama, mladi Pajkić je i predsednik Upravnog odbora u Nacionalnom debatnom klubu, projektni menadžer i direktor Centra za strateške projekte.

Sin Isidore Bjelice je i politički angažovan. Bio je predsednik omladine Srpske narodne partije, koju predvodi Nenad Popović.

Trenutno je u SNS, zadužen za omladinu.

Nekoliko puta je istakao da voli da putuje i da ga naročito zanima Rusija.

Prvi put je dospeo u žižu javnosti kada je u oktobru ove godine na Trgu Republike radio anketu s prisutnima, predstavljajući se kao član satiričnog portala Njuz.net. Ipak, Njuz.net je tada negirao njegove navode.

Lava su osudile mnoge poznate ličnosti koje je "potkačio" u svom nastupu, a kako je reagovao Vlado Georgiev, pogledajte ovde.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.