ONA JE ZAPALILA SRBIJU: Tviteraši se zaljubili u lepoticu iz Slagalice!
Foto: Printscreen

USIJALE SE DRUŠTVENE MREŽE

ONA JE ZAPALILA SRBIJU: Tviteraši se zaljubili u lepoticu iz Slagalice!

Tijana se ne obazire mnogo na komentare, koncentrisana je na svoj cilj i gura napred, ali s poštovanjem pozdravlja svoje protivnike

Objavljeno:

Tijana Cvijović već danima niže pobede u legendarnom kvizu "Slagalica", a gledaoce je pored brilijantnog znanja oduševila i svojim izgledom, ali i stavom.

VLADIMIR - NOVA LEGENDA SLAGALICE NADMAŠILA SLAVOLJUBA! Greška, pogrešio sam...(VIDEO)

Tijana dolazi iz Užica, po profesiji je sportski fotograf i radi fotografisanje auto trka.

- Deset godina već pratim auto trke kod nas i u inostranstvu, a ljubav prema fotografiji se isto tako slučajno javila, tako da sam spojila lepo i korisno - ispričala je Tijana pred kamerama kviza.

ZBOG REŠENJA OVE KOLONE U SLAGALICI POCRVENELA JE SRBIJA! Smete li vi da pogađate? (FOTO)

foto: Printscreen

Vrlo brzo o njoj je počeo da bruji Tviter. Svojim porukama da je Tijana dokaz da lepota i pamet mogu zajedno, preplavili su ovu društvenu mrežu.

- Lepa. Ukusno obučena. Odmerena. Povrh toga bistra i sa solidnim znanjem. Da li će joj to žene ikada oprostiti - samo je jedan od Tvitova.

- Kakva vrhunska mačka rastura u #slagalica juče i danas. 'Bem ti Đurđa gde sam i zapazio sad moram da pratim a zarekao sam se da će onaj jubilarni 100i ciklus biti prvi i jedini koji ću da gledam - napisao je jedan Tviteraš.

Tijana se ne obazire mnogo na komentare, koncentrisana je na svoj cilj i gura napred, ali s poštovanjem pozdravlja svoje protivnike.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.