STIGLA NAM JE ZIMA, A EVO I DOKAZA! Na Kopaoniku pao prvi sneg, zabeleli se krovovi i automobili, a prizor je MAGIČAN! (FOTO)
Foto: PRINTSCREEN/INFOKOP

vau!

STIGLA NAM JE ZIMA, A EVO I DOKAZA! Na Kopaoniku pao prvi sneg, zabeleli se krovovi i automobili, a prizor je MAGIČAN! (FOTO)

Progonizirano je i da će sneg nastaviti da pada i tokom večeri

Objavljeno: 19:09h

Na Kopaoniku je popodne počeo da pada sneg slabog intenziteta, koji se zadržava na tlu i krovima, rečeno je u meteorološkoj stanici na toj planini.

Sneg je počeo da pada nešto posle 16 časova, dok je debljina snežnog pokrivača je oko sat kasnije iznosila oko 1,5 centimetara.

- Zabeleli su se i automobil i tlo kao i krovovi - preneo je dežurni u toj meteorološkoj stanici.

Progonizirano je i da će sneg nastaviti da pada i tokom večeri.

Na Kopaoniku je nešto posle 17 sati izmerena tempertura od minus 1, 2 stepena Celijusovih dok vetra gotov i da nije bilo - duvao je brzinom od dva metra u sekundi.

foto: PRINTSCREEN/SKIJALIŠTA SRBIJE

Do kraja nedelje oblačno sa kišom

U Srbiji će ujutro biti mestimično slabog mraza i kratkotrajne magle. Pre podne će biti umereno i potpuno oblačno, ponegde sa slabom kišom, na planinama sa slabim snegom.

Najniža temperatura od minus 1 do 5 C, najviša dnevna od 5 do 10 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

foto: PRINTSCREEN/SKIJALIŠTA SRBIJE

U Beogradu će ujutro u pojedinim delovima grada biti kratkotrajne magle. Pre podne umereno i potpuno oblačno, uz mogućnost kratkotrajna kiše. Od sredine dana postepeno razvedravanje. Vetar umeren i jak, severozapadni, krajem dana u slabljenju. Najniža temperatura od 0 do 3 C, najviša dnevna oko 9 C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u utorak će biti umereno i potpuno oblačno, samo na severu i istoku mestimično sa kišom. U sredu i četvrtak u jutarnjim satima mestimično slab mraz i magla, tokom dana uglavnom sunčano. Zatim do kraja perioda suvo, sa dnevnom temperaturom u porastu i u većini mesta od 12 do 17 C.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.