OD SUTRA TOTALNA BLOKADA POŠTE U SRBIJI: Niko od zaposlenih neće raditi dok se ne ispune DVA ZAHTEVA
Foto: Dado Đilas

espreso saznaje

OD SUTRA TOTALNA BLOKADA POŠTE U SRBIJI: Niko od zaposlenih neće raditi dok se ne ispune DVA ZAHTEVA

Oni pozivaju da se svi ujedine, da sutra svako od zaposlenih dođe na posao ali da odbije da radi sve do ispunjenja zahteva

Objavljeno: 13:35h

Sindikat radnika Pošte Srbije najavio je danas na konferenciji totalnu blokadu ove kompanije. Nakon dana i nedelja protesta, čini se da su prinuđeni na drastičnu meru.

- Rešenje o suspenzijama je kap koja je prelila čašu, i što je najcrnje to nije kraj - kažu iz sindikata i dodaju da je do sada uručeno desetine rešenja o suspenzijama a da se priprema na stotine istih rešenja!

foto: Espreso

- U Novom Sadu danas su zaposleni Pošte odbili da rade dok njihove kolege koje su suspendovane ne budu vraćene na radna mesta - kažu i dodaju da su suspenzije nezakonite i nelegalne kao i da je to jedan od vida terora direktorke Mire Petrović.

Kažu da je sad ključni zahtev zaposlenih upravo smena direktorke i postavljanje novog v.d. direktora, jer sa trenutnim direktorom preduzeće "srlja u kataklizmu".

Oni pozivaju da se svi ujedine, da sutra svako od zaposlenih dođe na posao ali da odbije da radi sve do ispunjenja zahteva: a to su smena direktorke i povratak na radna mesta suspendovanih zaposlenih!

Da podsetimo, u znak protesta i traženja boljih uslova za radnike, zaposleni u Pošti su noćima blokirali glavni distrubutivni centar u Zemun.

(S.T.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.