VRATITE NAM OTETO, GDE SU NAŠE PARE?! Na hiljade besnih radnika Pošte izašlo na ulice! (FOTO)
Foto: Printscreen/Twitter/Micko Petkovic‏

traže svoja prava

VRATITE NAM OTETO, GDE SU NAŠE PARE?! Na hiljade besnih radnika Pošte izašlo na ulice! (FOTO)

Prema nezvaničnim procenama, nekoliko hiljada zaposlenih u Pošti Srbije blokirali su danas oko podneva Nemanjinu ulicu i stigli ispred zgrade Vlade

Objavljeno:

Protestna šetnja organizovana je zbog, kako nezadovoljni radnici navode, lošeg materijalnog položaja koji imaju u tom preduzeću.

Pored povećanja plata, zaposleni u Pošti traže i isplatu dela zarada iz dobiti Pošte i poboljšanje socijalno-ekonomskog položaja.

DOSTA SMO BILI OVCE! Pošta je najprofitabilnija u Srbiji, imamo najniža primanja, a Krkobabić i njegova naslednica primaju po 20 radničkih plata MESEČNO!

OVO NIKO OD MEDIJA U SRBIJI NEĆE DA OBJAVI! Radnici Pošte svake noći štrajkuju na otvorenom, OVO TRAŽE OD DRŽAVE! (FOTO)

Od zgrade Glavne pošte, radnici su se uputili u šetnju do zgrada Vlade Srbije i Ministarstva finansija u Ulici kneza Miloša.

Blokirane je bila i Takovska i Ulica kralja Milana, ali je saobraćaj u međuvremenu normalizovan.

Kolonom, koju prati kamion sa ozvučenjem, viorili su se transparenti "Gde su naše pare?", "Podignimo glas", "Mi ne radimo za sindikat, već radimo za nas", "Vratite nam oteto", "Nećemo da budemo jeftina radna snaga"...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.