MONSTRUM: Nakon što je PREKLAO NAJBOLJEG PRIJATELJA, Filip je otišao u njegovu pekaru i TRAŽIO OVO!
Foto: Facebook

SVIREPO UBISTVO U RESAVSKOJ

MONSTRUM: Nakon što je PREKLAO NAJBOLJEG PRIJATELJA, Filip je otišao u njegovu pekaru i TRAŽIO OVO!

Prema svedočenjima, Nikola je popio 6, a Filip 5 piva. Nikola je platio račun, a Filip ga je još dok su sedeli pozvao kod njega u radnju da porazgovaraju nasamo

Objavljeno:

Filip Gavranović, koji je drugovao sa Nikolom, čija pekara je u komšiluku u beogradskoj Resavskoj ulici, ne samo što je počinio monstruozno ubistvo, a potom lažno zabrinut tragao za svojom žrtvom, već je i odmah nakon zločina ušao u Ostojićevu pekaru i od radnica, koje su to ispričale u policijiu istrazi, tražio je džoger i kofu.

- Pukla mi je neka cev, imam silnu vodu u radnji - rekao je ubica radnicima u pekari. Kako sazanjemo on je džoger i kofu iskoristio da opere krv u svojoj staklorezačkoj radnji. Potom ih je oprao varkinom i vratio u pekaru svoje žrtve.

Filip je ubio najboljeg druga, pa TELEFON bacio na nasip gde je ubijena Jelena Marjanović! OTKRIVENO ŠTA JE DOBIO TIME!

Kobnog dana, kako se saznaje, od nekoliko svedoka koji su saslušani u policijskoj istrazi, ubica i njegova žrtva ponašali su se uobičajno. Nikola je inače vreme provodio u svom lokalnu, dolazio je veoma rano i ostajao po ceo dan vredno radeći. Filip je nastavio porodičnu tradiciju i održavao u životu staklorezačku radnju koja je slabo poslovala. Tako je zapao u dugove, a od Nikole i njegovih radnica svakodnevno je pozajmljivao novac uz obećanje da će ih u jednom trenutku vratiti.

foto: Espreso

Zvao ga na pivo, pa u radnju, pa ga preklao

Tog kobnog petka Nikola je, kao i obično, u ranim jutarnjim satima došao u

pekaru. Tog dana trebalo je da uzme određenu svotu novca jer mu je prethodno banka odobrila kredit. Tim novcem je hteo da otkupi prostor u Resavskoj, gde više od decenije drži pekaru. Filip je oko podneva došao i raspitivao se šta radi nikola dok je Ostojić izbegavao da se vidi s njim.

BILI SMO NA ADRESI GDE ŽIVI SUPRUGA UBIJENOG PEKARA: Zatekli smo veoma tužan prizor! (FOTO)

- Danima ga je molio da mu pozajmi novac da vrati dugove. Tog dana ga je pozvao na pivo u kafić u komšiluku - pričaju svedoci.

Prema svedočenjima, Nikola je popio 6, a Filip 5 piva. Nikola je platio račun, a Filip ga je još dok su sedeli pozvao kod njega u radnju da porazgovaraju nasamo. Nikola je otišao u obližnji market da kupi cigarete i tada je poslednji put viđen živ. Nakon toga Ostojić je otišao u staklorezačku radnju na insistiranje Filipa, koji je znao da kod sebe ima mnogo novca.

foto: Kurir

- Filip ga je ponovo molio da mu pozajmi pare jer će ga, kako je tvrdio, onaj kojem duguje ubiti. Nikola je to odbio našta je Filip na njega nasrnuo čekićem. Usledila je tuča jer nije bilo lako savladati čoveka od preko dva metra i 140 kilograma. Gavranović je potom dograbio poseban alat kojim se reže staklo i prerezao Nikoli vrat i ostavio ga da iskrvari do smrti - kaže izvor iz istrage.

POPILI KAFU, UŠLI U RADNJU, A ONDA MU JE FILIP ZABIO ŠRAFCIGER U VRAT: Monstruozni detalji ubistva u Resavskoj!

Nakon ubistva prijatelja i uklanjanja tragova, Gavranović je zaključao radnju i otišao. Pozvao je Nikolinu suprugu Veru, kojoj je kazao da je zabrinut što mu se Nikola ne javlja na telefon i predložio joj da idu da ga traže po poljima u okolini Starčeva.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.