OVAKO SU OCENILI ANINU DEVOJKU! Pojavile su se u javnosti, a onda su počeli komentari! (FOTO)
Foto: Kurir.rs

OCENE!

OVAKO SU OCENILI ANINU DEVOJKU! Pojavile su se u javnosti, a onda su počeli komentari! (FOTO)

Lepa Milica Đurđić je izgledom, ali i modnim odabirom opčinila modne znalce, koji su za nju imali samo reči hvale

Objavljeno:

Lepa, negovana, odmerena i urbana reči su kojima su modni stručnjaci opisali stil odevanja Milice Đurđić, partnerke predsednice Vlade Srbije.

Premijerka Ana Brnabić je odskora u javnosti počela da se pojavljuje sa devojkom, a kada se odluči za zajednički izlazak, najčešće je reč o kulturnim dešavanjima.

LANA JE NOVA ŠEFICA SNS BOTOVA! Šef se obraća u 14.30, PODRŽIMO GA SVI! (FOTO)

Lepa Milica Đurđić je izgledom, ali i modnim odabirom opčinila modne znalce, koji su za nju imali samo reči hvale.

Igor Todorović, najpoznatiji srpski dizajner je prokomentarisao stil odevanja partnerke Ane Brnabić.

foto: MARINA LOPIČIĆ, PRIVATNA ARHIVA

- Gospođica Milica Đurđic je lepa i negovana žena, koja ostavlja utisak odmerene i svedene estetike, koja joj pristaje i koju pažljivo oplemeni biranim komadima nakita savremenog dizajna. U izboru kolorita je smela, ali i pažljiva u kontekstu - manje je više. U odnosu na javno pojavljivanje, poštuje kodeks odevanja za prilike u kojima se pojavljivala, što je takođe uočljivo i pohvalno - kazao je Todorović.

Modna kreatorka Suzana Perić je govoreći o oblačenju Milice Đurđić istakla je da je partnerka Ane Brnabić moderna, urbana i obučena u skladu sa prilikom.

foto: Privatna arhiva

- Na otvaranju Muzeja savremene umetnosti prefinjeno i elegantno, a u Filharmoniji i na koncertu Nika Kejva urbano. Zanimljivo je da je frizura usklađena sa garderobom i da je Milica jedna od retkih osoba koja se pojavljuje u javnosti sa minimumom šminke - kazala je kreatorka i dodala da Milica Đurđić deluje prirodno, autentično i jednostavno.

- Rekla bih da je njen stil u skladu sa čuvenom rečenicom Koko Šanel „Less is more” (Manje je više). Predstavlja osveženje i verujem da će svojom pojavom doneti neki novi trend, koji ide ka personalizaciji umesto robovanja modernim trendovima po svaku cenu - zaključila je Perićeva.

Inače, ono što se o Milici Đurđić zasad zna jeste da je lekar i da ima uspešnu karijeru.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.