NOVINAR LIČNO PROVERIO, U DISKOTECI PADRONE NE IZDAJU RAČUNE: SNS direktora optužuju da ON STOJI IZA SVEGA!
Foto: PIxabay

novinar se uverio

NOVINAR LIČNO PROVERIO, U DISKOTECI PADRONE NE IZDAJU RAČUNE: SNS direktora optužuju da ON STOJI IZA SVEGA!

Za sat vremena, koliko je proveo u diskoteci, novinar je video i da niko od gostiju sa susednih stolova nije dobio fiskalni račun

Objavljeno:

Posle pisanja Espresa o sumnjivim poslovima u diskoteci "Padrone" u Čačku, i navoda da je čovek koji stoji iza nje Dragan Jovović, direktor studentskog centra u Čačku, inače čovek blizak SNS, novinar Danasa je otišao u pomenutu diskoteku da vidi da li je istina da se tamo ne izdaju fiskalni računi, kako je navedeno.

On je u Padrone došao oko 23 sata 17. oktobra, a prilikom plaćanja mu nije izdat fiskalni račun. Za sat vremena, koliko je proveo u diskoteci, novinar je video i da niko od gostiju sa susednih stolova nije dobio fiskalni račun.

Podsetimo, nedavno je jedan od bivših zaposlenih u diskoteci Padrone za Komentarpress rekao da diskotekom na tuđe ime gazduje Dragan Jovović, i da je on rekao radnicima da "ne kucaju fiskalne račune, jer kontrola neće dolaziti".

- Pazari su bili ogromni, i po pola miliona dinara za veče. Nikada nismo kucali račune. Rečeno nam je da sve radimo na crno. Kad se odbiju rashodi, dobit je najmanje polovina od pazara. Novac smo ostavljali na određeno mesto, a onda dođe Jovović ili pošalje svog čoveka - rekao je radnik, koji je želeo da ostane anoniman.

Direktor Studentskog centra Dragan Jovović je rekao da ništa od ovoga nije tačno, i da je posredi hajka koju protiv njega vodi Bratislav Jugović, za koga je rekao da je "psihički bolesnik".

- Ja tu ništa ne mogu, osim da tražim pravdu na sudu. Moj advokat je već pokrenuo postupak - rekao je Jovović.

Inače, diskoteka Padrone nije registrovana u APR kao firma, nego kao preduzetnik Duško Nešović PR Ugostiteljska radnja Padrone TM Čačak. U finansijskom izveštaju nema podataka o tom preduzetniku.

Podsetimo, Jovović, koji Jugovića naziva "psihičkim bolesnikom", na poziv novinara Espresa ranije je odgovorio sa "mrš tamo".

(Espreso.co.rs/Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.