TAMO ME UVEK PREČISTE: Ovako je mali Zoran Marjanović govorio o svojim vanzemaljskim iskustvima sa 10 godina (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

jezivo

TAMO ME UVEK PREČISTE: Ovako je mali Zoran Marjanović govorio o svojim vanzemaljskim iskustvima sa 10 godina (VIDEO)

- Počeo sam da "putujem" od prvog razreda. U snu kad zaspim, onda sam išao do prvog nivoa astrala i eto tako - govorio je Zoran

Objavljeno:

Jednostavno zaspim i odvoji mi se astralno telo. To ni ne znam, jednostavno vidim celu sobu ovde, a vidim i sebe u krevetu i sve ostale. Onda izađem kroz vrata, a zatvorena su, prolazim tako, onda kroz oblake i eto stignem.

Ovako je pre 28 godina govorio Zoran Marjanović koji je osumnjičen za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović. Skrenuo je pažnju na sebe kada je imao samo deset godina pojavivši se u TV emisiji u kojoj je pričao o svojim "iskustvima" sa natprirodnim pojavama. Delić tog intervjua već je objavljen na internetu, ali su "Novosti" pronašle ceo video-zapis.

Zoranu oduzeli starateljstvo nad Janom! EVO KOD KOGA JE SADA JELENINA ĆERKICA!

Na pitanje novinarke šta je za njega astralna projekcija, šta je to astralni svet, Zoran odmah odgovara da je to "grad mrtvih".

- Počeo sam da "putujem" od prvog razreda. U snu kad zaspim, onda sam išao do prvog nivoa astrala i eto tako - govorio je Zoran. - Ima ukupno četiri negativna i sedam pozitivnih nivoa astrala al` možda ima i više negativnih, ne znam. Ja sam samo četiri prošao. Negativni su za ubice, uglavnom za one što ne rade pozitivno.

Zoran je govorio i o vanzemaljcima, objašnjavajući kako treba ponovo da dođu na Zemlju da nas posete. Tvrdio je da oni mogu da menjaju lik, da budu astral.

TRAG OBUĆE SA NASIPA I MUŠKI DNK NA PRSTU GDE JE BILA BURMA! Ovo su dva traga koja vode ka Jeleninom ubici!

- U svom letećem objektu, oni sa njim ne upravljaju kao na primer sa nekim volanom, nego oni mentalno, na primer ako pomisle kojom brzinom da ide, on tako ide - pričao je desetogodišnjak.

- Onda oni kontaktiraju sa Zemljom sa onom svetlećom lobanjom što je nađena. Oni su rekli da je to, da kristalna lobanja, oni su rekli da je to njihova, da su oni ostavili to na Zemlji da bi omogućili bolji kontakt sa Zemljom. Zenga, to je onaj brod što je pao u Rusiji. On se nije srušio, jer njihovi brodovi sa njima ne mogu da se sruše.

Zoran je pričao o tome kako je "pitao vanzemaljce o našoj planeti i da su oni rekli da je jedina bolest od koje preti ozbiljna opasnost sida. U daljem razgovoru je pričao o leku za sidu i mnogim drugim bizarnim stvarima.

PREČIŠĆAVANjE

* Kada ćeš ponovo ići u taj kosmički nivo?

- Mogu ja svako veče da idem tamo.

* A da li, recimo, ti želiš da ideš tamo, ili se ponekad plašiš.

- Ne nikad se ne plašim, ja i hoću tamo da idem uvek.

* Zbog čega?

- Pa zato jer oni uvek mene tamo prečiste.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.