ISPRED OSNOVNE ŠKOLE JEZDI PEDOFIL! Roditelji u Zemunu dežuraju kada deca izlaze napolje!
Foto: Dragan Kadić

incident

ISPRED OSNOVNE ŠKOLE JEZDI PEDOFIL! Roditelji u Zemunu dežuraju kada deca izlaze napolje!

Osim škole i policije, usledile su i brze reakcije i dobra saradnja mama i tata

Objavljeno:

„Obasuo ju je komplimentima, rekao da ima devojku koja isto ima 13 godina... Srećom, devojčica mu je pobegla“. Ovako roditelji đaka OŠ „Svetozar Miletić“ u Zemunu prepričavaju događaj od pre desetak dana.

- Učenica je oko 20 sati išla kroz park kod škole ka stanici, kada je čovek, za kog kaže da je srednjih godina, počeo da je prati i da joj svašta govori. U kratkom roku obavešteni su i zaposleni i roditelji, kao i policija, koja je pojačala nadzor oko škole - kaže v. d. direktora Gordana Srećković, i dodaje da posle nije bilo incidenata.

KAKO IZGLEDA SPOMENIK NAJVEĆEG LJUBITELJA KOCKE U SRBIJI? Primećujete li nešto čudno na ovom prizoru? (FOTO)

Devojčica je ubrzo nakon toga, u dogovoru sa roditeljima, na društvenim mrežama opisala detaljno celu situaciju, da bi upozorila drugarice.

foto: Printscreen/Google streetview

- Od tada se deca ne puštaju na izlaz kod parka, dežurni nastavnici motre. Usledila je i saradnja sa policijom, čije patrole sada češće kruže oko škole, a predstavnici MUP-a su bili i u školi da bi edukovali decu kako bi u sličnim situacijama trebalo da postupaju. Kako smo kasnije čuli, neposredno pre nas su nešto slično primetili u još jednoj osnovnoj školi, kod Zemunskog parka - kažu u Savetu roditelja ove škole.

Kako oni ističu, osim škole i policije, usledile su i brze reakcije i dobra saradnja mama i tata.

GRAĐANI NE DAJU GAVRILA I PAVLA: Narod se okupio pred suđenje studentima koje terete da su ORGANIZATORI protesta protiv vlasti! (FOTO) (VIDEO)

- Neki od roditelja su preuzeli ulogu da uveče, pre nego što padne mrak, dođu do parka dok se deca ne raziđu. Manje-više mi se svi već znamo, zbog cele situacije u kojoj smo bili, dobro smo povezani, informacije brzo putuju, iako je reč o 2.400 roditelja - dodaju iz Saveta.

Neki roditelji su za incident saznali i preko učiteljice.

foto: Printscreen/Google streetview

- Stigla nam je poruka od nje, uopšte nije bilo prijatno. Čini mi se da se u ovom kraju tako nešto često dešava, znam da su prošle godine kružile slične priče - kaže majka učenika ove škole.

OŠ „Svetozar Miletić“ se nalazi u centru Zemuna, u Nemanjinoj 25, a poslednjih meseci postala je poznata zbog protesta roditelja i nastavnika posle smene direktora Miroljuba Mosurovića.

POLUPISMENI POSLANICI ZARAĐUJU VIŠE OD HIRURGA U SRBIJI! Uporedili smo plate i plače nam se! (VIDEO)

NAMAMLJIVAO DEČAKE BOMBONAMA

Početkom juna ove godine među roditeljima mališana iz vrtića „Zvezdana prašina“ i OŠ „Dragan Lukić“ na Bežanijskoj kosi vladala je panika zbog priče o tinejdžeru koji deci glumi druga, a zatim ih dodiruje.

Desetak dana nakon što je „Blic“ pisao o zabrinutosti mama i tata, policija je utvrdila o kom licu je reč, on je saslušan, podneta je krivična prijava i to je prosleđeno nadležnom tužilaštvu.

MANJI INCIDENT KOD EKONOMSKOG

Učenici Osme beogradske gimnazije, zbog radova na sanaciji dela krova od ove nedelje nastavu pohađaju na tri različite lokacije - u OŠ „Siniša Nikolajević”, „Radojka Lakić” i „Isidora Sekulić”. Prvi nastavni dan obeležio je i manji incident u parku kod Ekonomskog fakulteta, u blizini OŠ „Isidora Sekulić”, kada su se učenicima nepristojno obratili migranti. Tim povodom intervenisali su policajci koji su bili u parku.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.