Šveđanin obišao ceo svet, a kada je došao u Srbiju POSLAO JE PORUKU ZBOG KOJE ĆETE DOBRO RAZMISLITI! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

VIŠE OD 3.000 KILOMETARA!

Šveđanin obišao ceo svet, a kada je došao u Srbiju POSLAO JE PORUKU ZBOG KOJE ĆETE DOBRO RAZMISLITI! (FOTO)

Albin, koji je do sada, nekada sam, a nekada u društvu istomišljenika, "pregazio" Dansku, Češku, Nemačku, Austriju, Slovačku, Mađarsku

Objavljeno:

Da li verujete da postoji grupa ljudi koja pešači za mir u svetu? I to od Švedske do Turske, što znači da će na svom putu preći više od 3.500 kilometara.

SRBI SU NETOLERANTNI I ŠOVINISTI?! Ova anketa zapušiće usta svima, i STVARNO JE ZA PONOS (FOTO)

Globalno popularnu ideju "walk2Peace" (šetnja za mir) iskoristio je Šveđanin Albin, koji je do sada, nekada sam, a nekada u društvu istomišljenika, "pregazio" Dansku, Češku, Nemačku, Austriju, Slovačku, Mađarsku...

Albin se trenutno nalazi u Srbiji, gde planira da poseti Ralju, Kosmaj, Smederevska Palanka, Svilajnac, Despotovac, Ćuprija, Paraćin, Varvarin, Kruševac, Aleksinac, Niš, Nišku Banja, Belu Palanku, Pirot i Dimitrovgrad. Posle otkrivanja naših gradova i brojnih domaćina koji mu nude rakiju, domaće specijalitete i prenoćište, Šveđanin planira da svrati i u Rumuniju.

- Voleo bih da u Tursku stignem pre Božića. Srbija nas je tretirala veoma dobro, svakodnevno smo imali lepe sastanke sa ljudima. Mnogo njih nas je zaustavilo na putu da nas pita šta to radimo, a zatim bi nam nudili hranu, a dešavalo se da nam daju i pare - napisao je on na svom Fejsbuk profilu i naglasio da je u Novom Sadu svedočio ostacima ruševina od bombardovanja, što ga je očigledno porazilo.

Albin, inače vegan i veliki poštovalac prirode i ljudi, pozvao je sve željne mira u svetu da mu se pridruže u pešačenju.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.