SRBI SU MU SPALILI CELU PORODICU, A 3 DANA KASNIJE ON JE SPASAO CELO SRPSKO SELO: Sada mu MUSLIMANI prete smrću zbog toga! (VIDEO)
Foto: Prntscreen Tviter / Tatjana Vojtehovski

POTRESNA PRIČA!

SRBI SU MU SPALILI CELU PORODICU, A 3 DANA KASNIJE ON JE SPASAO CELO SRPSKO SELO: Sada mu MUSLIMANI prete smrću zbog toga! (VIDEO)

Reko je 1992. spasao 44 srpska civila, odbivši da napadne selo Bučje, pozvao je meštane da se predaju i garantovao im sigurnost

Objavljeno:

Tatjana Vojtehovski svojom emisijom "Život priča" nikada ne ostavi publiku ravnodušnom, a često i šokira celu javnost. To je uradila i ovog puta.

Njen gost u emisiji koja se emituje večeras je Amir Reko, zvani Makedonac, bivši oficir JNA, a kasnije i komandant 43. Drinske brigade Armije BiH.

Reko je 1992. spasao 44 srpska civila, odbivši da napadne selo Bučje, pozvao je meštane da se predaju i garantovao im sigurnost.

Samo tri dana pre toga Reko saznao da su u selu Gudelj srpske snage ubile njegovu majku, deda i još sedam članova porodice, a potom ih i spalili u napuštenoj kući.

ŽELIM VAM DA UPOZNATE PRAVO PRVE BRAČNE NOĆI I UGODAN BORAVAK NA KOCU: Da li je Siniša Kovačević preterao?

- Da li čoveku može nešto teže da se desi? Ja znam da su ih ubili izrodi srpskog naroda, ne Srbi - izjavio je oficir u emisiji i dodao da nije želeo da se sveti i da je poštedeo Srbe.

Sada tvrdi da mu zbog toga što je spasio Srbe, muslimani prete likvidacijom.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.