Sin Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića LAŽNO SE PREDSTAVLJAO dok je radio prilog kojim je ismevao ljude na protestu opozicije! (VIDEO)
Foto: Fonet

drvo i klada

Sin Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića LAŽNO SE PREDSTAVLJAO dok je radio prilog kojim je ismevao ljude na protestu opozicije! (VIDEO)

Talenat za skandal očigledno je nasledio

Objavljeno:

Otac mu je jedan od najvećih poznavala filma na ovim prostorima, majka tiražni pisac, a on je svoj prvi pravi javni angažman napravio tako što je ismevao ljude.

Lav Grigorije Pajkić odlučio je, mimo svih svojih talenata, da je politika ta koja će mu pomoći u ostvarivanju svojih snova.

Karijeru je najpre gradio u Srpskoj narodnoj partiji Nenada Popovića, a kad je procenio da mu je ova stranka premala, okrenuo se najvećoj u tom trenutku - Srpskoj naprednoj stranci.

foto: Fonet

Tu je odmah dobio resor: podmladak SNS. Polje delovanja: nepoznato do pre par dana.

Onda je Pajkić Jr otišao na protest opozicije i tamo savatao nekoliko manje obrazovanih osoba, kojima je unakrsno postavlljao pitanja o istorijskim ličnostima koje su odavno mrtve, dovodeći ih u kontekst s aktuelnim predsednikom Srbije (i liderom SNS) Aleksandrom Vučićem.

Sin Isidore Bjelice je famozni reporter koji se sprdao sa građanima na protestu opozicije! (VIDEO)

To je izgledalo ovako:

Mnogi na društvenim mrežama prozvali su Pajkićevu hrabrost i pozvali ga da nešto slično uradi na nekom od budućih mitinga SNS.

Neki su se setili i ovog klipa, na kome simpatizeri naprednjaka muku muče s pokretnim stepenicama:

Međutim, pojavio se još jedan problem. Naime, mlađani Pajkić se, dok je intervjuisao one nesrećnike na Trgu republike, lažno predstavljao!

Kako tvrdi ekipa iz Njuzneta, upravo kao jedan od njih. Većina anketiranih građana bila je ubeđena da se prilog snima za Njuz, pa su se Njuzovci odmah ogradili od priloga saopštenjem u kojem navode da ne stoje iza njega, već da su građani dovedeni u zabludu.

- Informaciju da su se predstavljali kao Njuz.net dobili smo najpre u petak od nekoliko ljudi, dakle pre nego što je snimak objavljen i emitovan na Pinku i Studiju B. Nakon što smo demantovali da imamo veze sa tim javilo nam se još onih koji su nam potvrdili da se gospodin Lav Pajkić, koji je radio anketu, lažno predstavljao - kaže za Danas Nenad Milosavljević iz Njuz neta.

foto: Marina Lopičić

On dodaje da ne zna da li se Pajkić lažno predstavio jer ga je bilo blam da kaže za koga zaista radi anketu, "ali znamo da je namerno doveo ljude u zabludu". Sa autorom ankete se nisu čuli, ali imaju interesantnu ponudu za njega.

- Pajkić može da napiše i pošalje nam neki tekst kad bude imao neku dobru ideju, a mi ćemo onda da ga iseckamo kako nam odgovara, damo mu sasvim drugi smisao i objavimo ga kao pravu vest. Mislimo da se neće ljutiti - kaže Milosavljević.

Izrežirana anketa koja je za cilj imala da se pristalice opozicije ismeju i predstave kao glupi ne znajući da su Nadežda Petrović ili Milutin Milanković mrtvi, emitovana je tokom vikenda na Pinku ali i na TV Studio B.

Gradski čelnici, poput Gorana Vesića, odmah su je šerovali na društvenim mrežama ismevajući "intelekt" opozicije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.