LEGIJU SUD NE PUŠTA NA SAHRANU MAJKE: Ali ostavili su mu otvorenu jednu mogućnost...
Foto: Stock

odluka

LEGIJU SUD NE PUŠTA NA SAHRANU MAJKE: Ali ostavili su mu otvorenu jednu mogućnost...

Natalija Ulemek će biti sahranjena danas na Novom bežanijskom groblju

Objavljeno:

Milorad Ulemek Legija ipak neće moći danas da prisustvuje sahrani majke Natalije zbog bezbednosnih razloga, saznaju "Novosti" nezvanično.

Ovu vest juče nisu hteli da demantuju, ali ni da potvrde nadležni iz Višeg suda u Beogradu.

- Postupak nadzora i sprovođenja izvršenja kazne zatvora za krivična dela organizovanog kriminala, kao i davanja saglasnosti za privremeno sprovođenje osuđenog izvan zavoda, podrazumeva prikupljanje podataka koji predstavljaju službenu tajnu - kaže Bojana Stanković, portparol Višeg suda. - Zbog toga Viši sud u Beogradu, u skladu sa zakonom o tajnosti podataka, neće davati saopštenja u vezi s postupkom po podnetoj molbi osuđenog Milorada Ulemeka za sprovođenje izvan zavoda.

Ovo ipak ne ne znači da Legiji neće uopšte biti omogućeno da se oprosti od majke.

- Moguće je da će Legiju sprovesti do groblja mnogo pre zakazane sahrane, kada nema nikoga, kako bi se poslednji put oprostio od preminule majke - objašnjava izvor Novosti. - Takođe, nije nemoguće da on, kada se za to budu stekli bezbednosni uslovi, iz zatvora bude doveden koji dan kasnije, da poseti majčin grob, zapali sveću i položi cveće.

Natalija Ulemek, Legijina majka, preminula je krajem prošle nedelje u bolnici u Beogradu, u 82. godini. Ona će biti sahranjena danas na Novom bežanijskom groblju.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.