IMA LI NEKO KO HOĆE DA ME OŽENI?! Ništa mi ne fali, majke mi, samo mi čovek treba, javite se! NOVINARKA ESPRESA TRAŽI MUŽA! (FOTO)
Foto: Natalija Atanacković

muškarci, navalite!

IMA LI NEKO KO HOĆE DA ME OŽENI?! Ništa mi ne fali, majke mi, samo mi čovek treba, javite se! NOVINARKA ESPRESA TRAŽI MUŽA! (FOTO)

Dosta je bilo zamlaćivanja i odlaganja, vreme je da se pređe konkretno na stvari, kaže naša Marija Ivetić

Objavljeno: 14:04h

Odmah da vam otkrijem ono što vas najviše zanima. Nemam fizičkih anomalija, prosečne sam visine, debljine, nekom se sviđa kako izgledam, nekom i ne baš preterano, ali objektivno gledano, zdrava sam i prava.

Mada je o mentalnom zdravlju uvek diskutabilno govoriti.

Nisam ni sociopata, imam društveni život, porodicu, prijatelje, uspela sam i fakultet da završim na jedvite jade, a onda i da nađem posao koji radim već dve godine.

Radim kao novinar trećeg najčitanijeg portala u zemlji, zvuči dobro, ali znate svi dobro gde živimo i kakva je situacija u novinarstvu, pa para nema. Imam već 29 godina, zavisim od roditelja, nemam za garderobu kakvu bih želela, a putovanja su mi misaona imenica.

foto: Natalija Atanacković

Na sve to, urednik me već godinu dana zamlaćuje, obećava kule i gradove, povećanje plate i u Vučićevom maniru boljitak prvo do 2017, pa sad do 2018, a onda mu dođe žuta minuta, pa zna i da se izbreca, a ja nit' para, nit' kučeta i mačeta, a ni snage da mu zunem jednu, onako posred čela!

Eee, drugu bi ti priču pričao, Saša Stajiću, da sam ja udata, da mi je muž neki opasan baja, da je uticajan i da svi znaju ko je... Do urednika bih ja dogurala!I to glavnog.

Izašla sam pijana u miniću u centar Beograda: Izvatali su me, napadali su me, ali to nije bilo najgore od svega! (VIDEO)

Nažalost, izgleda da taj film neću gledati, jer muža mi nema ni na vidiku.

Ne mogu ljudi više da izlazim, gubim vreme, jurim Kurtu i Murtu, sve su neki šarlatani, svi bi nešto hteli dok ništa neće da daju, a ja hoću sve...

foto: Natalija Atanacković

Tražim bezuslovnu ljubav, da se zaljubi u mene čim me ugleda, da me momentalno oženi, napravi mi decu, pruži mi na raspolaganje sav novac koji ima, trpi sve moje ludorije, obigrava oko mene, sve mi čini.

Prosio sam devojku u centru BG. 4 puta. Prvo me izblamirala za sve pare, a onda se desilo... Hm, da vam ne otkrivam baš sve! (VIDEO)

I što je najbitnije, hoću da za mesec dana od upoznavanja odem na trudničko i muzem ovaj Espreso još godinu i nešto za pare, a blejim kod kuće i gledam serije.

foto: Natalija Atanacković

Što bi naš narod rekao: Hoću da ga istresem iz gaća. Da ga zaludim, da odlepi za mnom, zaboravi na ceo svet i gleda me kao u Boga. E, baš hoću. Ako su mogle druge žene i to mnogo manje uspešne i lepe od mene, što ne bih mogla i ja?

JEDINI TAČAN HOROSKOP ZA 2017. GODINU: Mistična Marija vam otkriva budućnost! (VIDEO)

Makar vredi da pokušam, pa evo dajem oglas i nije mi neprijatno zbog toga ni najmanje.

foto: Natalija Atanacković

Koliko devojaka želi to isto, a ne sme ni da kaže, već se sve one nešto uvijaju i snebivaju i glume nedodirljive ribe visokog morala i neustrašivog ponosa, a noću u znoju sanjaju kako im neka budala nudi prsten, pa makar i onaj čelični što se kupuje kod SKC-a.

Ja ću biti krajnje otvorena i izneću vam moje kriterijume za potencijalne kandidate, pa ko se pronađe neka mi se javi:

1. Mora da bude baš bogat, da mi reši sve finansijske probleme, kupuje sve što poželim i ne pita šta košta (sve iznad plate od 150.000 može da prođe, da ne bude da sam užas)

2. Da izuzetno vodi računa o ličnoj higijeni

3. Mora da ima pravilne bele zube i širok osmeh

4. Trebalo bi da bude mršav. Manji stomak se toleriše

5. Bitno je i da ima dobre noge - mišićave s koščatim kolenima i uskim zglobovima

6. Ne mora da je preterano duhovit, ali bitno je da kapira fore (ne nužno moje, već kad neko "baci" neku dobru)

7. Socijalna inteligencija mi je jako važna. Kandidat mora da ima bogat društveni život, prijatelje i poznanike da mi ne bleji non-stop u kući, jer ću da poludim

8. Visina koja je u opticaju je sledeća: od 1.70 do 2 metra, sve ispod i iznad toga je diskutabilno

9. Važno je da ima manire, lepo vaspitanje, učtivost

10. Poseduje empatiju, ali ne preteranu ako mene neko "dira", tad empatija ne dolazi u obzir već klasično "kolji po viđenju"

11. U toku je s dnevno-političkim temama, dešavanjima u svetu, ima solidno opšte obrazovanje i izraženu pismenost

12. Ima čvrst karakter, ali smekša kad mu ja šapućem

13. Uvek je nasmejan, pozitivan, vedar i optimističan, ali ne kao da je blago retardiran

14. Mora lepo da se oblači, ali ne kao metroseksualac koji provodi više vremena ispred ogledala od mene. Dakle "casual" s ukusom

foto: Natalija Atanacković

U slučaju da ispunjavate ove kriterijume, bilo bi mi veliko zadovoljstvo da se javite na oglas. Vaše prijave s fotografijom, opisom posla, izvodom iz banke i imovinskom kartom, ali i slatkorečivim pismom (laži se tolerišu ako su dobro smišljene) pošaljite na mail: trazimmuza.espreso@gmail.com.

Najuži krug biće pozvan na dalje ispitivanje uz večeru koju sam plaća, meni ne pada na pamet.

Srećno i meni, ali i vama!

(Marija Ivetić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.