ZAŠTO SRPKINJE MASOVNO LUDE ZA ZORANOM MARJANOVIĆEM? Evo šta ih KONKRETNO PRIVLAČI! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić, Profimedia

NISU MU ODOLELE!

ZAŠTO SRPKINJE MASOVNO LUDE ZA ZORANOM MARJANOVIĆEM? Evo šta ih KONKRETNO PRIVLAČI! (FOTO)

Zoran Marjanović, koji još uvek nije osuđen za ubistvo supruge, ali ga "bije loš glas", postao je predmet opsesije mnogim devojkama u Srbiji

Objavljeno:

Zoran Marjanović, suprug svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović (33), postao je glavna "zvezda" u Srbiji. O njemu bruje sve novine, portali, TV kanali i internet. Da li je patološki lažov i ubica ili žrtva medija, pitanje je koje muči srpsku, ali i širu javnost više od godinu dana.

NAJVEĆA TAJNA MARJANOVIĆA: Zoran ima sina sa ljubavnicom koji je rođen samo dve godine nakon Jane?

foto: Dragan Kadić, Privatna arhiva

Nakon njegovog učešća u rijalitiju "Zadruga", pompa se još više digla, a ubrzo nakon izlaska on je i uhapšen zbog dokaza koji su pronađeni na njegovoj odeći.

foto: Damir Dervišagić

Uprkos brojnim osudama, postoje i ljudi koji smatraju da je Zoran nevin dok se zaista ne dokaže suprotno. I to je sve normalno. Ipak, pojavio je još jedan društveni fenomen koji u svetu itekako poznat.

POD JELENINIM NOKTIMA DNK KOJI NIJE ZORANOV! Novi trag vodi ka novom osumnjičenom licu?

Prisetimo se samo Klajda Baroua, koji je bio fatalan za Boni, ali i za mnoge druge devojke širom zemlje. Takođe, jedan od najpoznatijih silovatelja i seriskih ubica, Ted Bandi je bio muškarac za kojim su uzdisale mnoge devojke, a neke su prerezale i vene zbog njega.

foto: Dragan Kadić

Marjanovići gledali kako se Jelena davi?! BIZARAN DETALJ SVIREPOG UBISTVA U BORČI

U našem slučaju, Zoran Marjanović, koji još uvek nije osuđen za ubistvo, ali ga "bije loš glas" zbog navodnog ubistva supruge postao je predmet opsesije mnogim devojkama u Srbiji.

Dr Zoran Milivojević kaže za Espreso da nije retka pojava da različite žene pokazuju emotivno interesovanje za muškarce koji se iz nekog razloga nađu u fokusu javnosti.

- U takvim situacijama dati muškarac, svojom pojavom, ponašanjem i konteksom koji ga prati, budi različite pozitivne asocijacije kod takvih žena. One u njemu ne znaju ništa pouzdano, nisu ga upoznale u javnosti, tako da u stvari projektuju neku svoju nesvesnu pozitivnu predstavu na njega, a onda misle da je on zaista takav i u stvarnosti, objašnjava Milivojević i dodaje:

- Takve situacije su po pravilu romantične, muškarca vide kao neku vrstu žrtve, a sebe kao spasioca koji će ga svojom ljubavlju utešiti i zaštititi. Interesantno je da se to događa i u situacijama kada je muškarac počinio neki zločin, ali je u javnosti predstavljen kao žrtva svog detinjstva ili teškog života. Poznati su brojni takvi slučajevi kada takvi muškarci dobijaju bračne ponude od nepoznatih žena.

Zoran Milivojević objašnjava da u slučaju Zorana Marjanovića ima više elemenata koji podstiču pozitivne projekcije.

- On se kao pojava sviđa mnogim ženama, njegova pokojna žena je bila veoma lepa, doživeo je tragediju, ostao je sam sa malom ćerkom, postao je poznata ličnost. To sve u psihi nekih žena od njega pravi tragičnog heroja, žrtvu što kod njih budi želju da se u tu priču uključe, da ga spasu, zaštite, i da budu na njegovoj strani, objašnjava Zoran Milivojević.

LAVICA DO SAMOG KRAJA: Jelena se borila sa ubicom! Zoranu krivična prijava, isplivali novi detalji istrage!

Zorica Zoka Mitrović bila je njegov najveći fan, a danas mu je navodno i devojka. Ona ga je opsesivno branila na društvenim mrežama, a osnovala je i Fejsbuk grupu "Pravda za Zorana Marjanovića". Njegove komšije tvrde da se ona uselila u njegovu kuću, a jedan od dokaza bi mogao da bude što ju je policija zatekla u kući kada su došli da ga privedu.

foto: Printscreen

MA, ZOKI JE UBIO STO POSTO! Jelenina porodica od prvog dana ZNALA JE KO JE UBICA! (FOTO)

Fejsbuk grupa "Pravda za Zorana Marjanovića" broji preko 2.000 fanova, od kojih većinu čine pripadnice lepšeg pola. U njoj se kače Zoranove slike, gostovanja u emisijama, ali i rijalitiju.

foto: Printscreen Facebook / PRAVDA ZA ZORANA MARJANOVICA

OVO JE KLJUČNI DOKAZ U SLUČAJU UBISTVA U BORČI! Na blatu na Jeleninoj glavi PRONAĐEN DNK JEDNOG OD ČLANOVA PORODICE!

foto: Printscreen Facebook / PRAVDA ZA ZORANA MARJANOVICA

-"Zoki, u našim si molitvama. Samo hrabro, upravniče logora zvanog Srbija, zamerili smo Vam stradanje nevinog coveka, to smo Vam zamerili. Možete samo sve da nas poubijate, jedino Vam je to rešenje, jer ćemo u suprotnom da teramo do Boga, ali ćemo Zorana, nedužnog čoveka vratiti. Pravda za Zorana," "Njegova samoća ne zavisi od prisustva, ili odsustva ljudi, naprotiv. On ne voli one koji kradu njegovu samoću, bez da za uzvrat ponude pravo društvo. Podrška Zoranu Marjanoviću", "A, može li mi neko pojasniti šta je tako čudno i dramatično u naslovu "Zoran merka ribe na splavu"?! Bogu hvala, ima šta i da merka, najlepše srpske devojke, nigde ih i nema tako lepih, nego u Beogradu. A, on covek mlad, lep, zdrav, po srpskom kroju krojen merka žene, i treba. Podrška za Zokija", samo su neki statusi podrške Marjanoviću.

Jelena grebala noktima da izađe iz kanala! OVO JE NAJSTRAVIČNIJE OTKRIĆE IZ SLUČAJA MARJANOVIĆI!

A evo kako ga žene brane na društvenim mrežama!

foto: Printscreen Facebook / PRAVDA ZA ZORANA MARJANOVICA
foto: Printscreen Facebook / PRAVDA ZA ZORANA MARJANOVICA
foto: Printscreen Facebook / PRAVDA ZA ZORANA MARJANOVICA
foto: Printscreen Facebook / PRAVDA ZA ZORANA MARJANOVICA

Postoje devojke koje brane Zorana, naravno, ali cela priča dobija obrt kada se doda određena seksualna konotacija. Naime, određene devojke privlači opasnost, mogućnost da on može biti ubica (a i ne mora), ali i sama fama koja je stvorena oko njegovog imena. Neke od njih ne kriju svoje oduševljenje na društvenim mrežama, a nije retkost da čujete i sočne komentare o Zoranu na ulici ili u GSP-u.

MISTERIJA BEZ ODGOVORA: Ko se javio na Jelenin telefon u 17.20 na dan kada je nestala?

- Ne znam da li je ubio Jelenu, ali moraš priznati da ima nečeg seksi u tom muškarcu, rekla je jedna devojka u autobusu, dok je druga dodala "kako Zoran ima opaki pogled koji razoružava i uništava i najveće predrasude."

Za one koji ne znaju:

foto: Damir Dervišagić

Zoran Marjanović rođen je 1978. godine u Beogradu, a po zanimanju je kompozitor, aranžer i klavijaturista, s obzirom da je završio muzičku produkciju.

Od 2001. godine registrovan je u Sokoju kao autor, a od tada do danas napravio je više od stotinu muzičkih dela za razne izvođače. Neki od velikih hitova koje potpisuje Zoran, su "Zlatnik" Tanje Savić, "Digni me pao sam" Milana Dinčića Dinče, "Bato bre" Indire Aradinović Indi, "Nemoj da me žalite" Danijele Vranić i mnoge druge. Ipak, on kao najdražu izdvaja "Kaži anđele", koju je otpevala njegova pokojna supruga Jelena Krsmanović Marjanović.

Pored muzike Zoranova velika strast je i streljaštvo- od 1992. godine registrovan je u "Crvenoj zvezdi", i u savezu strelaca Jugoslavije i bio je veoma uspešan na takmičenjima. Posle pauze od nekoliko godina vratio se streljaštvu i pristupio Savezu za praktično streljaštvo Srbije, gde je aktivan u dve discipline- brza i precizna tehnika delovanja vatrenim oružjem i dalekometno streljaštvo vatrenom puškom. Kako sam kaže streljaštvo mnogo voli i baviće se time dok ga služi mirna ruka i oštro oko.

(J. J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.