ILI SI LAV, ILI TE NEMA! Ovako je Jeca Marjanović govorila u poslednjem intervjuu! (VIDEO)
Foto: Printscreen

DA SRCE PREPUKNE OD TUGE

ILI SI LAV, ILI TE NEMA! Ovako je Jeca Marjanović govorila u poslednjem intervjuu! (VIDEO)

Pevačica Granda Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila prošle godine, a još se ne zna ko je učinio taj užasan zločin u Borči

Objavljeno:

Njen suprug je trenutno u pritvoru zbog sumnje da je povezan sa ovim zločinom. Njega će uskoro braniti tim od nekoliko advokata.

Jelena je bila mlada pevačica u usponu, a u svom poslednjem intervjuu izjavila je da mnogo voli pevanje, kao i da čovek nakon svakog gubitka mora da krene dalje jer "život je za borce".

Jelena se na sceni pojavila sa samo 13 godina a nakon dugog perioda, na nagovor supruga, vratila se na scenu. Kako je rekla, svi su očekivali da se pojavi devojčica, ali pojavila se zrela žena.

foto: Printscreen

Dok je bila na pauzi od scene, pevačica se udala, dobila ćerku ali i izgubila oca koji joj je bio najveća podrška u karijeri. U svom poslednjem intervjuu borila se da ne pusti suze zbog gubitka oca.

"Nažalost, izgubila sam oca, koji je bio uz mene, koji me je podržavao. Ali što kažu, negde izgubiš, a negde i dobiješ... Eto ja sam se u međuvremenu udala, imam već ćerkicu od 4 i po godine. Na inicijativu supruga se vraćam na estradu...", poručila je tada pevačica.

"Život je za borce. Ili si lav ili te nema. Znam koliko je otac voleo moje pevanje, želim da mu ispunim tu želju", pričala je tada puna nade Jelena.

U nastavku intervjua pričala je o svojoj karijeri i zahtevima koji su bili pred njom. A onda je pričala o tome kako je zbog “peska u glasu”, porede sa Cecom. Ona je rekla da je zbog emocije porede, ali ona ipak želi da ima svoj stil.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.