PA OVO JE JAČE OD 3.000 ZA GOSPOĐU! Naomi je sletela u Srbiju, pa zamalo naletela na Palmu! Njegova reakcija je HIT! (VIDEO)
Foto: Zorana Jevtić

kakav car

PA OVO JE JAČE OD 3.000 ZA GOSPOĐU! Naomi je sletela u Srbiju, pa zamalo naletela na Palmu! Njegova reakcija je HIT! (VIDEO)

I dok su se predstavnici medija tiskali ispred dolaznog terminala, Palma je, čini se, bio prilično ležeran na pomen dolaska slavne manekenke

Objavljeno:

Svetski top model Naomi Kembel sletela je danas popodne na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", a pored brojnih novinarskih ekipa, gazelu je sačekao ni manje ni više nego lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

NAOMI STIGLA U SRBIJU! Obezbeđenje i blindirani automobili dočekali slavnu manekenku (FOTO)(VIDEO)

I dok su se predstavnici medija tiskali ispred dolaznog terminala, Palma je, čini se, bio prilično ležeran na pomen dolaska slavne manekenke.

Tako je na konstataciju ekipe Kurira da Kembelova samo što nije sletela u Beograd, on samo nehajno dobacio da je pozdravimo, prenosi Kurir.

foto: Zorana Jevtić

"Pozdravite je od Palme! Aj ćao", mahnuo je predsednik JS kroz prozor svog automobila i odvezao se sa aerodroma.

Podsetimo, Naomi će večeras biti glavna zvezda na jednoj žurki poznatog brenda na Novom Beogradu.

foto: Zorana Jevtić

"Naomi će biti smeštena u srcu prestonice. Ona je glavna zvezda na žurki jednog brenda. Planirano je da ostane tri dana, ali zbog poslovnih obaveza koje ima, ona će se u Beogradu zadržati samo jedan dan", otkrio je dobro obavešten izvor i dodao da Naomi ima želju da upozna našu pop divu Jelenu Karleušu.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.