ORGANIZOVAĆU TI PROJEKCIJU U ZATVORU: Haradinaj besan zbog filma Malagurskog, a Boris mu je OVAKO ODGOVORIO! (VIDEO)
Foto: Fonet, Stefan Jokić

jasno i glasno

ORGANIZOVAĆU TI PROJEKCIJU U ZATVORU: Haradinaj besan zbog filma Malagurskog, a Boris mu je OVAKO ODGOVORIO! (VIDEO)

Da li to istina boli?

Objavljeno:

Film Borisa Malagurskog koji donosi istinu o uništavanju srpske baštine na KiM uzburkao je strasti među Albancima, a reagovala je i vlada lažne države Kosovo.

ALBANCI SU U PANICI ZBOG OVOG FILMA! On predstavlja ISTINU O UNIŠTAVANJU SRBA NA KOSOVU! (VIDEO)

Haradinaj POBESNEO zbog srpskog filma o Kosovu: Ne zna šta će od muke zbog ISTINE

Oni su ocenili da je film Vlade Srbije ne samo usmeren protiv članstva Kosova u Unesko već i “nizak i rasistički“.

- Čast mi je, jer ako mene i moj film napada neko poput Ramuša Haradinaja, koji je u svojoj knjizi pisao kako je ubijao srpske civile i nelojalne Albance, što je Haški tribunal ocenio kao "umetničku slobodu", znam da sam na pravom putu. Haradinaj je napao film koji nije ni gledao, ali imam predlog da rešimo taj problem: organizovaću mu specijalnu projekciju, samo za njega, u zatvoru, gde mu je i mesto. Tzv. premijer "Republike Kosovo" ne razume šta je to umetnost ili pravedna borba i zato mu naš film smeta - kaže Malagurski za Espreso.co.rs.

foto: Filip Plavčić

- Međutim, želeo bih da mu poručim nešto: svet je dugo žmureo pred nepravdom koja je činjena protiv Srba, ali zahvaljujući našem filmu, svet ponovo gleda i neće više moći da se krije istina. Pravda će da pobedi, ma koliko oni saopštenja objavili u pokušaju da prikriju svoju paniku - zaključio je autor filma "Kosovo - momenat u civilizaciji", koji je 15.septembra imao premijeru u Parizu.

Film “Kosovo: Momenat u civilizaciji“ snimljen je u cilju da svetskoj javnosti predstavu srpsku Unesko baštinu na Kosovu i Metohiji, da objasni ko je ugrožava i zašto ona mora da ostane baština Srbije, a snimljen je uz podršku Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Turističke organizacije Beograda i velikog broja pojedinaca iz zemlje i inostranstva.

Bonus video:

Intervju: Boris Malagurski

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.