DECU NE OSTAVLJAM, OTIĆI ĆU KADA I AKO RODITELJI TO KAŽU! Direktor Ljuba ne odustaje, škola složnija nego ikada, PROTESTI SE NASTAVLJAJU!
Foto: Printscreen/Facebook/Ne Damo Ljubu

iskreno!

DECU NE OSTAVLJAM, OTIĆI ĆU KADA I AKO RODITELJI TO KAŽU! Direktor Ljuba ne odustaje, škola složnija nego ikada, PROTESTI SE NASTAVLJAJU!

Đaci, roditelji i nastavnici održali su i večeras u Osnovnoj školi "Svetozar Miletić" u Zemunu protest "Ne damo Ljubu" zbog oduke Ministarstva prosvete da smeni direktora Miroljuba Mosurovića. Okupljenima se, pored svojih kolega, obratio i direktor Mosurović

Objavljeno:

Sa transparentima u rukama i skandiranjem "Ne damo Ljubu" stotine okupljenih pred školom pozdravljali su govornike, uglavnom profesore koji su iznosili razloge za podršku njihovom kolegi i direktoru. Između ostalih, prisutnima se obratio i Mosurović, koji je izrazio želju da kaže nešto svima koji ga podržavaju. Dočekan je burnim aplauzom podrške đaka i njihovih roditelja.

RODITELJI IZ ZEMUNA BRANE DIREKTORA LJUBU SVIM SILAMA: Tražimo hitan sastanak sa premijerkom Anom Brnabić

foto: Printscreen/Facebook/ Aleksandar Plemic

- Pre svega, želim da kažem da sa svih strana čujem kako Ljuba čuva fotelju i neće da napusti radno mesto. Ja sam rešen da odem istog trenutka, onda kada vi to kažete, vi i ovih mojih 75 kolega. Pre toga, treba da se ponovi istina koju svi znate i da se neko izvini za sve one laži koje iznosi. Još jednom, poštujući odluku Saveta roditelja da ne pričam, a imao bih štošta da kažem, kada vi odlučite, ja ću napustiti ovo mesto - rekao je Ljuba Mosurović okupljenima.

Nakon njegovog govora, najavljeno je sledeće okupljanje u ponedeljak u isto vreme, a prisutni su se zatim razišli.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.