JELENA MAĆIĆ JE OVOG PUTA ŠOKIRALA SVE: Ni mi nismo mogli da verujemo ŠTA JE NAPISALA!!!
Foto: Filip Plavčić

opet šokira

JELENA MAĆIĆ JE OVOG PUTA ŠOKIRALA SVE: Ni mi nismo mogli da verujemo ŠTA JE NAPISALA!!!

Šminkerka je ovog puta status posvetila teorijama zavere

Objavljeno:

Jelena Maćić, šminkerka iz Beograda, pre svega je poznata kao uticajna Tviterašica, koja svojim stavovima, uglavnom političkim, često šokira javnost.

Nekima je simpatična i podržavaju je, drugima je dosadna, treće nervira, ali bilo kako bilo, o njoj se priča. Zahvaljujući ekspanziji društvenih mreža, šminkerka je doživela procvat na javnoj sceni, a na društvenim mrežama aktivna je svakodnevno.

Ovog puta, ona se osvrnula na davno dokazana naučna otkrića. Naime, svoj status na Fejsbuku posvetila je teorijama zavere. Mnogi su ostali šokirani ovakvim tvrdnjama šminkerke. Status vam prenodimo u celosti:

"Šta vam je bila prva reakcija kao detetu kad su vam rekli da živite na planeti koja je lopta i piči preko 1.5k na sat a sve to još 365 dana oko Sunca? Ima li vetra u kosi od te brzine ili je gravitacija za koju je Tesla rekao da ne postoji rešenje? Imate li osecaj da se krecete preko 1500 km na sat? Otpor neki? Pritisak? Neki osecaj kao kad vas povuče lift, avion? Imate li ga? Nemate. Zemlja je ravna ploča. Gravitacija ne postoji. I sam Bog zna šta je iza Antarktika. Pogledajte logo UN. To je mapa zemlje okružena ledom. E da. Pogledajte plan letova. Po njima vi putujete nikad objašnjenim dužim putem."

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.