PRVI PUT U ISTORIJI SRBIJE: Premijerka dolazi na PARADU PONOSA! Na prajdu će biti i ministara, evo ko se sve tamo očekuje!
Foto: Fonet/Nebojša Mandić

prajd 2017

PRVI PUT U ISTORIJI SRBIJE: Premijerka dolazi na PARADU PONOSA! Na prajdu će biti i ministara, evo ko se sve tamo očekuje!

Pored nje, na paradi će biti više ministara nego ikad

Objavljeno: 20:12h

Na ovogodišnjoj Paradi ponosa, koja se održava 17. septembra, prisustvovaće premijerka Ana Brnabić i više ministara srpske vlade, rekao je za N1 Goran Miletić iz organizacionog odbora.

„Biće više ministara nego ikada. Imamo najave da će prisustvovati premijerka Ana Brnabić, ministar za rad i socijalna pitanja Zoran Đorđević, ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić, ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović, gradonačelnik Beograda Siniša Mali“, kazao je Miletić u Danu uživo.

foto: Ministartsvo odbrane
foto: Nebojša Mandić

On je dodao i da će na Paradi ponosa možda prisustvovati i ministarka pravde Nela Kuburović.

foto: Marina Lopičić

„Nemamo još potvrde, ali se nadamo da se to može dogoditi“, rekao je Miletić.

foto: Beta

On je rekao da je ovo prvi put u istoriji Srbije da premijer učestvuje u Paradi ponosa, što ima izuzetan simbolički značaj.

Juče je otvaranjem izložbe "Tolerancija" na Kalemegdanskoj tvrđavi počela Nedelja ponosa. Tokom narednih sedam dana u Beogradu će biti održane debate, filmske projekcije, žurke i dve međunarodne konferencije - o zločinu iz mržnje i govoru mržnje i Prajd Forum, a program se završava šetnjom od Cvetnog trga do Trga Republike u nedelju u 12 sati.

(Espreso.co.rs/N1info.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.