SAMO BAHATO, NAROD ĆE SVE DA PLATI: Predsednik opštine SLUPAO LUKSUZNI SLUŽBENI AUTO!
Foto: Južne vesti / JV/S. M.

Kao da je njegov

SAMO BAHATO, NAROD ĆE SVE DA PLATI: Predsednik opštine SLUPAO LUKSUZNI SLUŽBENI AUTO!

Predsednik Skupštine opštine Pantelej tvrdi da se u trenutku sudara vraćao sa službenog puta iz Makedonije, za koji je, kaže, imao putni nalog

Objavljeno:

U saobraćajnoj nezgodi, predsednik Skupštine opštine Pantelej Srđan Nešić slupao je opštinsku “škodu superb”, pišu Južne vesti.

U Policijskoj upravi Niš kažu da se udes dogodio u Donjoj Vrežini, a predsednik Skupštine tvrdi da je imao putni nalog i da će popravku luksuzne “škode” pokriti kasko osiguranje.

NIJE KORISTIO TELEVIZOR, NITI ČITAO NOVINE, A SVE JE UMEO SAM DA POPRAVI: Na današnji dan rodio se kao patrijarh Pavle!

Nezgoda se, kažu u policiji, dogodila juče u 16:50, na raskrnici ulica Dragutina Petkovića i Zorana Radosavljevića Čupe.

Podsetimo, Nešić nije prvi javni funkcioner koji je slupao službena kola. Aktuelni direktor Parking servisa Niša Marko Janković, 2013. godine, kasno uveče, slupao je službenu "škodu oktaviu", kada na raskrnici nije stao na znak "stop".

foto: Južne vesti / JV/S. M.

Nešić imao putni nalog?

Predsednik Skupštine opštine Pantelej tvrdi da se u trenutku sudara vraćao sa službenog puta iz Makedonije, za koji je, kaže, imao putni nalog.

On dodaje da šteta na "škodi superb" nije velika i tvrdi da će kasko osiguranje da je pokrije.

Novinari Južnih vesti poslali su Opštini Pantelej zahtev za pristup informacijama od javnog značaja kojim traže putni nalog koji je bio izdat za slupanu "škodu" i put predsednika Skupštine u Makedoniju.

(Espreso.co.rs / Juznevesti.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.