PONOVO NAS ČEKA PRŽENJE: Temperatura opet raste, vrhunac za vikend!
Foto: Nebojša Mandić

sutra PAD TEMPERATURE

PONOVO NAS ČEKA PRŽENJE: Temperatura opet raste, vrhunac za vikend!

U Srbiji će u sredu na severu biti pretežno sunčano, u centralnim i južnim krajevima ujutru i pre podne promenljivo oblačno, ponegde sa kišom, a posle podne razvedravanje

Objavljeno: 14:59h

U Srbiji će sutra biti svežije, promenljivo oblačno, ujutru mestimično kiša i pljuskovi sa grmljavinom, tokom dana uglavnom bez padavina a uveče novo prolazno naoblačenje sa kišom, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije. Vetar će biti slab i umeren, južni i jugozapadni u skretanju na severozapadni, u Vojvodini i na planinama povremeno jak. Najniža temperatura kretaće se od 12 do 18, a najviša dnevna od 20 na severu do 30 stepeni na istoku.

U Beogradu će sutra biti svežije, promenljivo oblačno, rano ujutru u pojedinim delovima grada kiša, tokom dana uglavnom bez padavina. Uveče i noću biće novo prolazno naoblačenje sa kišom.

foto: Printscreen/RHMZ

Vetar će biti slab i umeren, uglavnom zapadni, severozapadni. Najniža temperatura kretaće se oko 18, a najviša dnevna će biti 25 stepeni Celzijusa.

foto: Printscreen/RHMZ
foto: Printscreen/RHMZ

U Srbiji će u sredu na severu biti pretežno sunčano, u centralnim i južnim krajevima ujutru i pre podne promenljivo oblačno, ponegde sa kišom, a posle podne razvedravanje. Zatim do nedelje će biti pretežno sunčano uz porast temperature tako da će za vikend biti veoma toplo, osim u severozapadnim i zapadnim krajevima gde će zbog više oblačnosti biti i niža temperatura. U Beogradu se predvidja slično vreme u istom periodu. Nepovoljna biometeorološka situacija biće za većinu hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje astmatičarima i osobama sa kardiovaskularnim tegobama. Reumatski bolovi i nesanica su mogući kod meteoropata.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.