SEBIČNA NAKAZO, deca nemaju za lečenje, ti kukaš što nemaš za zimovanje! Opasan odgovor paru koji zarađuje 135.000 mesečno!
Foto: Pixabay.com

pljas šamar!

SEBIČNA NAKAZO, deca nemaju za lečenje, ti kukaš što nemaš za zimovanje! Opasan odgovor paru koji zarađuje 135.000 mesečno!

U moru komentara izdvojio se jedan kao odgovor devojci koja je uzburkala javnost

Objavljeno:

Beograđanka Bojana Nikolić (38) napisala je status o svojoj plati, koji je ubrzo obrisala, dodala je i da muž ima 55.000 dinara, a kad je objasnila na šta troše pare, svi su ih napali.

Ispovest mlade i uspešne žene, koja u kućnom budžetu ima 135.000 dinara i to joj nije dovoljno pročitali su mnogi. Ako niste do sada, njenu ispovest možete pročitati ovde:

SUPRUG I JA ZARAĐUJEMO 135.000 MESEČNO I MALO NAM JE! Ovo Beograđanka je uzburkala javnost, a evo i zašto!

Komentara na njenu priču bilo je mnogo, a u moru njih izdvojio se jedan kao odgovor devojci koja je uzburkala javnost. Taj komentar prenosimo u celosti:

- To sto nabrajaš govori šupljim glavаma koje popunjavamo materijalnim sadržajima – putovanjima, „adrenalinskim“ rekreacijama, kućama sa bazenima... Ali nista od toga ne pomaže, vrate se još sumorniji i depresivniji.

foto: Pixabay.com

- A uzrok svega toga je baš ta težnja da udovoljiš svojim prohtevima i onda nikad dovoljno. Ovde govore da je problem u malim prohtevima - obrnuto, problem je u prevelikim prohtevima - da umesto 135.000 ima 200.000 opet bi bilo malo; da joj neko da 300.000 - opet malo - gramzivost nikada ne mozes zadovoljiti.

- Muka mi je da ovo i pišem – sledeća vest ti je o detetu od 3 godine koje nema za lečenje – i sad ova kuka što nema za zimovanje. Odem u Mek pa pomislim koliko bi roditelja u tom trenutku želelo da ode sa svojom decom, koja leže u nekim bolnicama, u park ili isti taj Mek.

foto: Pixabay.com

Ne čini te „čovekom“ letovanje na Kanarima, vožnja BMW-a, izlet do Dubaija-naprotiv, čini te sebičnom nakazom – pojam „ČOVEK“ je potpuno suprotan potrošačkom mentalitetu.

foto: Pixabay.com

Znas koliko znam ljudi koji imaju 100-150.000 po članu porodice i stalno ista priča „što je skupo“, „ovoliko sam platila...“, „u minusu sam“ – muž i žena imaju primanja oko 300.000 – znaš li kakvo je kukanje gde će da naprave krštenje detetu – da li je 20 evra po osobi ili može i manje.

- A kad joj kazem: kako to svako drugo veče uzmes taksi pa sa detetom i drugaricama obilaziš splavove, potrošiš 2000 dinara – e, pa to se podrazumeva – „moram da živim kao covek u 21. veku“ – poenta je da ne mozes zadovoljiti sebične prohteve.

foto: Stock

Ukoliko vi imate da dodate nešto na ovo, pišite nam u komentarima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.